Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Wyjadacz
Miasto:Kraków
Ilość postów:5
Dziadek prosił mnie abym mu poszukał gdzie można tanio kupić baterie do aparatu słuchowego, a nie mam pojęcia o tym dlatego chciałem was prosić o pomoc. Znalazłem w sklepie hurt.com.pl tanie baterie Rayovac Extra, czy to są dobre baterie?
Cenowo wychodza znacznie taniej niż te co dziadek używa do tej pory.
agulaa213
Miasto:Kraków
Ilość postów:2
Heh
Ja też szukam od niedawna dla dziadka niedrogich baterii i trafiłam właśnie na hurt.com.pl - tak jak piszesz może wyjśc taniej - tak więc pewnie się zdecydujemy 
mruker
Miasto:Bełchatów
Ilość postów:1
Witam 
Często korzystam z tej firmy, kupując córce baterie do procesora mowy. Jest tanio, po zarejestrowaniu siuę i chyba pierwszym zakupie dodatkowo dostaje się rabat 3%. Oczywiście do ceny trzeba też doliczyć koszt przesyłki (kurier 14 zł, poczta polska 10 zł przy płątności przelewem). Czas dostawy to 3 -4 dni robocze.
Odnośnie samych baterii Rayovac Extra. Niestety raczej tych bym nie polecał. Trafiła im się wadliwa seria (chyba dość spora) i na rynku znajdują się baterie, które czasami (~co trzeci komplet) wytrzymują dużo krócej (w moim przypadku jeden - dwa dni) podczas gdy Rayovac Cochlear wytrzymują pięć dni. Te drugie polecam. Jeszcze się na nich nie zawiodłem. Niestety są trochę droższe. Niezadowolony byłem również z baterii Siemensa. Ale oczywiście to moje subiektywne odczucia.