Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Mrówa
Miasto:Gdańsk
Ilość postów:9
Internet jest jak śmietnik, dozo niepotrzebnych informacji, duzo slow, które sa niezrozumiale.
Envie
Miasto:Świdnik
Ilość postów:3

Ale w tym śmietniku można znaleźć swoje miejsce...trzeba tylko trochę cierpliwości w poszukiwaniach. Mam swoje ulubione stronki, ale od niedawna zaczęłam szukać w oparciu o wadę słuchu. Do dzisiaj się zastanawiam czemu dopiero niedawno na to wpadłam...
rysz8
Miasto:Warszawa
Ilość postów:4
Nie zgadzam się z opinią że internet to śmietnik,ja z niego często korzystam j jeste nim zachwycony.
ilonka
Miasto:warszawa
Ilość postów:25
Co Cię najbardziej zachwyca w internecie? Mnie chyba to, że wiedzę i ilość informacji jaka się w nim znajduje nie ogarnie nawet największy geniusz 
czarnulka
Miasto:Gdansk
Ilość postów:2
Rysz8 masz rację nie zgadzam z opinią o internet. Jestem niesłyszacą i potrzebuję na porady itp ciekawe stronki..w internecie.
Olcia1602
Miasto:Ostrołęka
Ilość postów:5
DO RYSZ8 :
Chyba nie umiesz docenic internetu, skoro nam osobom niesłyszącym to jedyna droga komunikacji i znalezienia ważnych informacji... Chociażby to, co się dzieje w naszym świecie... Internet to dobra rzecz, jeśli się umie go wykorzystac do dobrych celów... Ale tacy, którzy znajdują takie strony to drwią z nas, osób niesłyszących... dlatego też trzeba uważac na 2 człowieka...
MD_House
Miasto:Warszawa
Ilość postów:3

Hmm internet nie jest wcale zly, dzieki niemu poznalem wielu fajnych znajomych jak i tez dowiedzialem sie duzo na temat swojej niepelnosprawnosci i tego ze nie jestem sam ze swoim problemem. Internet jest naprawde okneem na swiat dla ludzi NIEPEŁNOSPRAWNYCH, dzieki temu to co kiedys wydawalo sie niemozliwe do zrobienia, teraz jest jak najbardziej realne, wiec pamietajcie Internet przynosi wiele korzysci jak i niebezpieczenstw. : )
Gosia83
Miasto:Wałbrzych
Ilość postów:1
Witam,
Za pomocą internetu chciałabym poznać Wasze opinie na temat rozwiązań organizacyjnych i technicznych stosowanych w zakładach pracy zatrudniających osoby z dysfunkcją narządu słuchu. W tym celu bardzo proszę o wypełnienie ankiety, która znajduje się na stronie:
http
/www.ankietka.pl/ankieta/36736/nieslyszacy-w-zakladzie-pracy.html
Ankieta jest częścią mojej pracy dyplomowej. Jest ona anonimowa, a czas potrzebny na jej wypełnienie wynosi do 15 minut.
Bardzo zależy mi na opiniach osób pracujących. Będę ogromnie wdzięczna za każdą wypełnioną ankietę. Pozdrawiam serdecznie.
Wyjadacz
Miasto:Kraków
Ilość postów:5
Internet to bardzo dobre narzedzie zarówno do pracy jak i rozrywki. Jesli przegrzebiemy się przezmnustwo nikomu do szczescia nie potrzebnych informacji można znaleźć coś co się nam spodoba i nas zaciekawi.