jak jej pokazać, ze mi na niej zależy? - Słuchowisko.net

Chciałbym jej szeptać słowa do ucha… jak jej pokazać, ze mi na niej zależy, kiedy jestem...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Miłości i miłostki > jak jej pokazać, ze mi na niej zależy?
jak jej pokazać, ze mi na niej zależy?
11.04.2008; godz. 1:10
zdjecie

Max

kobieta Wiek:24 Miasto:Poznań Ilość postów:6

Chciałbym jej szeptać słowa do ucha… jak jej pokazać, ze mi na niej zależy, kiedy jestem z nia blisko…?

23.04.2008; godz. 10:08
zdjecie

macius1

kobieta Wiek:28 Miasto:Siemiatycze Ilość postów:7

Nie udawaj nikogo kim nie jestes, staraj sie ja dobrze poznac wtedy ebdziesz wiedział co robic. powodzenia

25.04.2008; godz. 16:53
zdjecie

Martitta

kobieta Wiek:19 Miasto:Słomczyn Ilość postów:6
blog
Mój blog

Panowie, coż za konwersacja....milo milo, chwali sięuśmiech 2

Pozdrawiam

09.05.2008; godz. 16:11
zdjecie

Baterflaj

kobieta Wiek:22 Miasto:Warszawa Ilość postów:13
blog
Mój blog

jaki romantyzm powiał ..oczko 2 Oprócz słów, to i gesty sa ważne. Dużo dobrych gestów, oczywisćie wtedy "kiedy jestes z nią bardzo blisko", na pewno to doceni uśmiech 2

14.05.2008; godz. 14:01

Tom24

kobieta Wiek:24 Miasto:Kraków Ilość postów:4

widzę że wiosna coraz bardziej się udziela uśmiech 2

max , po prostu bądz sobą i słuchaj swojego wnętrza (niekoniecznie testosteronu uśmiech 2 ) jesli jestescie ze sobą to nie musisz uzywac słow zeby jej okazac ze Ci zalezy. tylko ze nie wiem czy to jest tak że masz dziewczyne i chcesz jej pokazac ze ci zalezy, czy tak ze Ci sie dziewczyna podoba i chcesz jej to jakos pokazac? jesli to drugie, to spróbuj na spokojnie podejsc do tematu - zastanów sie co lubi, i przygotuj jakąs konkretną stategie, żeby nie spalić od razu ;] i przede wszystkim WIERZ W SIEBIE! bo nie masz nic do stracenia! mozesz tylko zyskać, jeśli nie nią , to przynajmniej doświadczenie na przyszłość. I pamiętaj - kto nie ryzykuje ten nie ma!

16.05.2008; godz. 13:11
zdjecie

Baterflaj

kobieta Wiek:22 Miasto:Warszawa Ilość postów:13
blog
Mój blog

nie zaszkodzi trochę wyobraźni i szaleństwa :] Zorganizuj jakiś podchody, podrzuć fiołki do torebki, zorganizuj piknik na murku uczelni (jeśli razem studiujecie) itd, itp...oczko 2

16.05.2008; godz. 13:17
zdjecie

Max

kobieta Wiek:24 Miasto:Poznań Ilość postów:6

Mam dziewczynę z niedosłuchem, jest przez to bardzo wstydliwa, brakuje jej pewności siebie. Chcę, aby przy mnie odżyła, uwierzyła siebie, bo ma sporo do zaproponowania, jest (dla mnie uśmiech 2 ) piękną i subtelna dziewczyna, ale zbyt czesto popada w stany przygnebienia. A ja nie jestem zbyt wylewny, choć sie staram, by mimo wszytsko czula sie przy mnie ...hmm...kobieco i atrakcyjnie. Powoli sie otwiera, dlatego mowie na nia motyl oczko 2

20.06.2008; godz. 14:46

Smiechol

kobieta Wiek: Miasto: Ilość postów:2

No, prosze coż za silna empatia wobec kobiecego wnętrza. Nie lada sztuka. Z takim podejsciem mozesz duzo zyskac. Powodzenia. hejka.