Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Max
Miasto:Poznań
Ilość postów:6
Chciałbym jej szeptać słowa do ucha… jak jej pokazać, ze mi na niej zależy, kiedy jestem z nia blisko…?
macius1
Miasto:Siemiatycze
Ilość postów:7
Nie udawaj nikogo kim nie jestes, staraj sie ja dobrze poznac wtedy ebdziesz wiedział co robic. powodzenia
Panowie, coż za konwersacja....milo milo, chwali się
Pozdrawiam
jaki romantyzm powiał ..
Oprócz słów, to i gesty sa ważne. Dużo dobrych gestów, oczywisćie wtedy "kiedy jestes z nią bardzo blisko", na pewno to doceni 
Tom24
Miasto:Kraków
Ilość postów:4
widzę że wiosna coraz bardziej się udziela 
max , po prostu bądz sobą i słuchaj swojego wnętrza (niekoniecznie testosteronu
) jesli jestescie ze sobą to nie musisz uzywac słow zeby jej okazac ze Ci zalezy. tylko ze nie wiem czy to jest tak że masz dziewczyne i chcesz jej pokazac ze ci zalezy, czy tak ze Ci sie dziewczyna podoba i chcesz jej to jakos pokazac? jesli to drugie, to spróbuj na spokojnie podejsc do tematu - zastanów sie co lubi, i przygotuj jakąs konkretną stategie, żeby nie spalić od razu ;] i przede wszystkim WIERZ W SIEBIE! bo nie masz nic do stracenia! mozesz tylko zyskać, jeśli nie nią , to przynajmniej doświadczenie na przyszłość. I pamiętaj - kto nie ryzykuje ten nie ma!
nie zaszkodzi trochę wyobraźni i szaleństwa :] Zorganizuj jakiś podchody, podrzuć fiołki do torebki, zorganizuj piknik na murku uczelni (jeśli razem studiujecie) itd, itp...
Max
Miasto:Poznań
Ilość postów:6
Mam dziewczynę z niedosłuchem, jest przez to bardzo wstydliwa, brakuje jej pewności siebie. Chcę, aby przy mnie odżyła, uwierzyła siebie, bo ma sporo do zaproponowania, jest (dla mnie
) piękną i subtelna dziewczyna, ale zbyt czesto popada w stany przygnebienia. A ja nie jestem zbyt wylewny, choć sie staram, by mimo wszytsko czula sie przy mnie ...hmm...kobieco i atrakcyjnie. Powoli sie otwiera, dlatego mowie na nia motyl 
Smiechol
Ilość postów:2
No, prosze coż za silna empatia wobec kobiecego wnętrza. Nie lada sztuka. Z takim podejsciem mozesz duzo zyskac. Powodzenia. hejka.