Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Strony:
anirak_89
Miasto:m
Ilość postów:1
Witam! od dłuższego czasu, nawet nie wiem dokładnie od kiedy, miałam problemy ze słyszeniem. Moja siostra ma duży ubytek słuch spowodowany lekami podanymi jej we wczesnym dzieciństwie i od 10 lat nosi aparat, więc temat nie jest mi zupełnie obcy. Nie chciałam się przyznać do tego, że nie słyszę, dopóki nie zaczęlo mi to naprawdę przeszkadzać. Poszłam do lekarza, który stwierdzł niedosłuch, jednak nie umiał wskazać przyczyny. Biorę jakieś leki, czekam na dodatkowe badania i nie akceptuję tego, że nie słyszę tak dobrze jak wszyscy...
picja
Miasto:Bolesławiec
Ilość postów:10

Mam na imię Patrycja, studiuję we Wrocławiu, mam 23 lata. Lubię czytać Kinga i fantastykę, kocham gotować. Mój narzeczony ma uszkodzony nerw słuchowy, dlatego tu trafiłam. Pozdrawiam wszystkich
psinka
Miasto:Otwock
Ilość postów:4
Hej! Mam na imię Paulina, mam 26 lat, mieszkam w Otwocku. Jestem osobą słyszącą, jednak chciałabym się uczyć migowego.Trafiłam na tą stronę bo szukałam informacji na temat kursu, a że widzę, że wypowiadają się też tu osoby słyszące, to mam nadzieję, że nie popełniłam żadnego "fopa" udzielając się tu na forum
Pozdrawiam,
Psinka
sukulek
Miasto:prowincja Mazowsza
Ilość postów:7
Witajcie
Ja opisałam siebie , w .".powitaniu "
sukulek
Miasto:prowincja Mazowsza
Ilość postów:7
Witajcie Ja opisałam siebie , w .".powitaniu " Sorry , przedstaw sie
omnia
Miasto:lublin
Ilość postów:1
Witam wszystkich bardzo serdecznie! 
Mam na imię Monika, obecnie studiuję w Trójmieście, również mam spore problemy ze słuchem (co nie ukrywam że na codzień bywa bardzo męczące i krępujące). Najbardziej przykre jest to, że mój słuch cały czas się pogarsza. Nosiłam aparaty słuchowe przez 2 lata, jednakże nie mogłam się do nich przyzwyczaić i dla własnej wygody (bądź niewygody) zrezygnowałam z nich. O tym, iż mam słaby słuch dowiedziałam się będąc w podstawówce, prawdopodobnie osłabienie słuchu spowodowało zbyt częste przyjmowanie genatmycyny. Jest to dosyć przykre, nie było dnia żebym nie myślała o swoim problemie słuchowym. Najciężej jest mi zaakceptować fakt, że nadal głuchne....
Pozdrawiam wszystkich ciepło, w tę zimną noc 
kot7
Miasto:Wrocław
Ilość postów:3
no to i ja się przedstwię.. ;] mam na imię Natalia, studiuje we Wrocławiu, mam problem ze słuchem od podstawówki. To że, z niedosłuchem cieżko się żyje każdy pewnie dobrze wie, więc nie bedę się na ten temat rozpisywać :P hehe Ale napiszę, że to nie koniec świata, są gorsze problemy i choroby... Pozdrawiam
MD_House
Miasto:Warszawa
Ilość postów:3

Witam wszystkich szanownych uzytkownikow tego portalu. Mam na imie Mateusz i jestem osoba niedoslyszaca od narodzin. Obecnie ucze sie w Ogolniaku, a w przyszlosci zamierzam pojsc na Ratownictwo Medyczne, wiec jeszcze raz chce bardzo pozdrowic wszystkich uzytkownikow jak i administracje: )