powitanie :-) - Słuchowisko.net

Witam, będę pierwsza, jak widze. Pozdrawiam nastepnych użytkowników z Warszawy, gdzie stud...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > Użytkownicy > powitanie :-)
powitanie :-)
10.12.2008; godz. 1:01

anirak_89

kobieta Wiek:1 Miasto:m Ilość postów:1

Witam! od dłuższego czasu, nawet nie wiem dokładnie od kiedy, miałam problemy ze słyszeniem. Moja siostra ma duży ubytek słuch spowodowany lekami podanymi jej we wczesnym dzieciństwie i od 10 lat nosi aparat, więc temat nie jest mi zupełnie obcy.  Nie chciałam się przyznać do tego, że nie słyszę, dopóki nie zaczęlo mi to naprawdę przeszkadzać.  Poszłam do lekarza, który stwierdzł niedosłuch, jednak nie umiał wskazać przyczyny. Biorę jakieś leki, czekam na dodatkowe badania i nie akceptuję tego, że nie słyszę tak dobrze jak wszyscy...

16.04.2009; godz. 13:15
zdjecie

picja

kobieta Wiek:24 Miasto:Bolesławiec Ilość postów:10
gg
15878947

Mam na imię Patrycja, studiuję we Wrocławiu, mam 23 lata. Lubię czytać Kinga i fantastykę, kocham gotować. Mój narzeczony ma uszkodzony nerw słuchowy, dlatego tu trafiłam. Pozdrawiam wszystkichuśmiech 2

picja
21.04.2009; godz. 14:01
zdjecie

psinka

kobieta Wiek:26 Miasto:Otwock Ilość postów:4

Hej! Mam na imię Paulina, mam 26 lat, mieszkam w Otwocku. Jestem osobą słyszącą, jednak chciałabym się uczyć migowego.Trafiłam na tą stronę bo szukałam informacji na temat kursu, a że widzę, że wypowiadają się też tu osoby słyszące, to mam nadzieję, że nie popełniłam żadnego "fopa" udzielając się tu na forum

Pozdrawiam,

Psinka

26.08.2009; godz. 18:34
zdjecie

sukulek

kobieta Wiek:53 Miasto:prowincja Mazowsza Ilość postów:7

Witajcie

Ja opisałam siebie   , w .".powitaniu "

26.08.2009; godz. 18:35
zdjecie

sukulek

kobieta Wiek:53 Miasto:prowincja Mazowsza Ilość postów:7

Witajcie

Ja opisałam siebie   , w .".powitaniu "

Sorry , przedstaw sie

19.01.2010; godz. 0:36
zdjecie

omnia

kobieta Wiek:21 Miasto:lublin Ilość postów:1

Witam wszystkich bardzo serdecznie! uśmiech 2

Mam na imię Monika, obecnie studiuję w Trójmieście, również mam spore problemy ze słuchem (co nie ukrywam że na codzień bywa bardzo męczące i krępujące). Najbardziej przykre jest to, że mój słuch cały czas się pogarsza. Nosiłam aparaty słuchowe przez 2 lata, jednakże nie mogłam się do nich przyzwyczaić i dla własnej wygody (bądź niewygody) zrezygnowałam z nich. O tym, iż mam słaby słuch dowiedziałam się będąc w podstawówce, prawdopodobnie osłabienie słuchu spowodowało zbyt częste przyjmowanie genatmycyny. Jest to dosyć przykre, nie było dnia żebym nie myślała o swoim problemie słuchowym. Najciężej jest mi zaakceptować fakt, że nadal głuchne....

Pozdrawiam wszystkich ciepło, w tę zimną noc uśmiech 2

21.01.2010; godz. 17:28

kot7

kobieta Wiek:21 Miasto:Wrocław Ilość postów:3

no to i ja się przedstwię.. ;] mam na imię Natalia, studiuje we Wrocławiu, mam problem ze słuchem od podstawówki. To że, z niedosłuchem cieżko się żyje każdy pewnie dobrze wie, więc nie bedę się na ten temat rozpisywać :P hehe Ale napiszę, że to nie koniec świata, są gorsze problemy i choroby... Pozdrawiamuśmiech 2

30.01.2010; godz. 17:52
zdjecie

MD_House

kobieta Wiek:18 Miasto:Warszawa Ilość postów:3
gg
4427169

Witam wszystkich szanownych uzytkownikow tego portalu. Mam na imie Mateusz i jestem osoba niedoslyszaca od narodzin. Obecnie ucze sie w Ogolniaku, a w przyszlosci zamierzam pojsc na Ratownictwo Medyczne, wiec jeszcze raz chce bardzo pozdrowic wszystkich uzytkownikow jak i administracje: )