powitanie :-) - Słuchowisko.net

Witam, będę pierwsza, jak widze. Pozdrawiam nastepnych użytkowników z Warszawy, gdzie stud...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > Użytkownicy > powitanie :-)
powitanie :-)
11.04.2008; godz. 1:09
zdjecie

Baterflaj

kobieta Wiek:22 Miasto:Warszawa Ilość postów:13
blog
Mój blog

Witam, będę pierwsza, jak widze. Pozdrawiam nastepnych użytkowników z Warszawy, gdzie studiuje i probuje cieszyc się zyciem jak umiem, Kasia.

18.04.2008; godz. 11:55
zdjecie

Martitta

kobieta Wiek:19 Miasto:Słomczyn Ilość postów:6
blog
Mój blog

Witaj, ja coprawda od jakiegoś czasu przyglądam się bacznie Twoim fotkom, ale dopiero teraz ja tez mam ochotę powiedziec CI "cześć"oczko 2

Marta

20.04.2008; godz. 20:06
zdjecie

Karina

kobieta Wiek:24 Miasto:Warszawa Ilość postów:3
blog
Mój blog

Witam! :D pozdrawiam założycielkę tematu oczko 2 i osobę nade mną ;D też sobie studiuje w Warszawie i sie cieszy życiem póki może uśmiech 2

Łap chwilę, żyj chwilą :)
07.05.2008; godz. 19:13

Envie

kobieta Wiek:25 Miasto:Świdnik Ilość postów:3
gg
851171

Witam, mam na imię Agnieszka i mieszkam w Świdniku pod Lublinem. Z niedosłuchem "funkcjonuję" od podstawówki i jakoś czas mija. Na ten portal trafiłam przez forum na gazeta.pl

Jeszcze nie ogarnęłam stronki, ale mam nadzieję, że będzie ludzi przybywać.

08.05.2008; godz. 13:05
zdjecie

Mrówa

kobieta Wiek:19 Miasto:Gdańsk Ilość postów:9

witam serdecznie grono kobiece oczko 2  Nazywam się  Wiola, pochodzę z Gdańska, gdzie kończe średnią klasę.

Lubię wyruszać w góry oraz czytać wszystko co popadnie oczko 2 Moje wyjątkowe niedosłyszenie objawiło się we wczesniej podstawówce oczko 2

08.05.2008; godz. 16:04
zdjecie

Max

kobieta Wiek:24 Miasto:Poznań Ilość postów:6

no to pierwszy facet, o imieniu Max ma zaszczyt przywitać się na tym nowym serwisie. Mieszkam w Warszawie, moj ojciec jest niedosłyszący, matka słysząca, młodszy brat - tez niesłyszący. Migam i mówie dość słabo, ale się bardzo staram. Uwielbiam fantastykę i jazdę na moim ścigaczu oczko 2

12.05.2008; godz. 19:03

Tom24

kobieta Wiek:24 Miasto:Kraków Ilość postów:4

no to siema wszystkim uśmiech 2

jestem Tomek studiuję w Krakowie , odkąd bylem plemnikiem uwielbiałem sport , lubie tez muzyke, interesuje sie giełdą papierów wartościowych, gram na gitarze. z natury jestem świrem uśmiech 2  niedosłuch mam przez własną głupotę niepewny 2 ale coz poradzisz

pozdrawiam !

30.05.2008; godz. 16:32

hela83

kobieta Wiek:24 Miasto:andrychów Ilość postów:2

Hej.Jestem z andrychowa(małopolska) a obecnie studiuje w Katowicach na AWF rehabilitacje studia dzienne.Mam ubytek 65i70db od 3 lat nosze aparaty sluchowe.Ubytek słuchu po raz pierwszy wykryto gdzy konczylam szkołe podstawowa-wtedy juz mi kazano nosic aparaty sluchowe-lecz ja bylam kategorycznie na nie.Dopiero sama zdecydowalam sie na nie ponad 3lata temu-gdzy ubytek sluch zacząl mi strasnie komplikowac zycie(teraz zaluje ze nie wczesniej).Ale jestem zadowolona z tego iz moge je nosic i ze dzieki nim słysze tyle dzwiekow ktore przedtem byly dla mnie nieslyszalne.

13.06.2008; godz. 16:20
zdjecie

ilonka

kobieta Wiek:22 Miasto:warszawa Ilość postów:25

Witam wszystkich!

Nazywam się Ilona, jestem osobą slyszącą ale temat niedosłuchu jest mi bliski.  Mam 22 lata i studiuję logopedię, mam nadzieję że w przyszłości będę mogła pomagać osobom z niedosłuchem w lepszym porozumiewaniu się z otoczeniem uśmiech 2

Pozdrawiam!

01.07.2008; godz. 16:03

Aneeeeecia

kobieta Wiek:19 Miasto:Gdańsk Ilość postów:2
gg
8308031

Witam wszystkich. Mam na imię Aneta. Jestem świeżo upieczoną maturzystką. Mieszkam w Gdańsku i tu też będę studiować. O ile dam radę. Niedosłuch mam od 6 roku życia i do tej pory nie mogę się z tym pogodzić.  Możecie mi powiedzieć, jak Wy radzicie sobie na codzień i jaka jest Wasza recepta na szczęśliwe życie..? Pozdrawiam serdecznie

Strony:

powrót