Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Witam, będę pierwsza, jak widze. Pozdrawiam nastepnych użytkowników z Warszawy, gdzie studiuje i probuje cieszyc się zyciem jak umiem, Kasia.
Witaj, ja coprawda od jakiegoś czasu przyglądam się bacznie Twoim fotkom, ale dopiero teraz ja tez mam ochotę powiedziec CI "cześć"
Marta
Witam! :D pozdrawiam założycielkę tematu
i osobę nade mną ;D też sobie studiuje w Warszawie i sie cieszy życiem póki może 
Envie
Miasto:Świdnik
Ilość postów:3

Witam, mam na imię Agnieszka i mieszkam w Świdniku pod Lublinem. Z niedosłuchem "funkcjonuję" od podstawówki i jakoś czas mija. Na ten portal trafiłam przez forum na gazeta.pl
Jeszcze nie ogarnęłam stronki, ale mam nadzieję, że będzie ludzi przybywać.
Mrówa
Miasto:Gdańsk
Ilość postów:9
witam serdecznie grono kobiece
Nazywam się Wiola, pochodzę z Gdańska, gdzie kończe średnią klasę.
Lubię wyruszać w góry oraz czytać wszystko co popadnie
Moje wyjątkowe niedosłyszenie objawiło się we wczesniej podstawówce 
Max
Miasto:Poznań
Ilość postów:6
no to pierwszy facet, o imieniu Max ma zaszczyt przywitać się na tym nowym serwisie. Mieszkam w Warszawie, moj ojciec jest niedosłyszący, matka słysząca, młodszy brat - tez niesłyszący. Migam i mówie dość słabo, ale się bardzo staram. Uwielbiam fantastykę i jazdę na moim ścigaczu 
Tom24
Miasto:Kraków
Ilość postów:4
no to siema wszystkim 
jestem Tomek studiuję w Krakowie , odkąd bylem plemnikiem uwielbiałem sport , lubie tez muzyke, interesuje sie giełdą papierów wartościowych, gram na gitarze. z natury jestem świrem
niedosłuch mam przez własną głupotę
ale coz poradzisz
pozdrawiam !
hela83
Miasto:andrychów
Ilość postów:2
Hej.Jestem z andrychowa(małopolska) a obecnie studiuje w Katowicach na AWF rehabilitacje studia dzienne.Mam ubytek 65i70db od 3 lat nosze aparaty sluchowe.Ubytek słuchu po raz pierwszy wykryto gdzy konczylam szkołe podstawowa-wtedy juz mi kazano nosic aparaty sluchowe-lecz ja bylam kategorycznie na nie.Dopiero sama zdecydowalam sie na nie ponad 3lata temu-gdzy ubytek sluch zacząl mi strasnie komplikowac zycie(teraz zaluje ze nie wczesniej).Ale jestem zadowolona z tego iz moge je nosic i ze dzieki nim słysze tyle dzwiekow ktore przedtem byly dla mnie nieslyszalne.
ilonka
Miasto:warszawa
Ilość postów:25
Witam wszystkich!
Nazywam się Ilona, jestem osobą slyszącą ale temat niedosłuchu jest mi bliski. Mam 22 lata i studiuję logopedię, mam nadzieję że w przyszłości będę mogła pomagać osobom z niedosłuchem w lepszym porozumiewaniu się z otoczeniem 
Pozdrawiam!
Aneeeeecia
Miasto:Gdańsk
Ilość postów:2

Witam wszystkich. Mam na imię Aneta. Jestem świeżo upieczoną maturzystką. Mieszkam w Gdańsku i tu też będę studiować. O ile dam radę. Niedosłuch mam od 6 roku życia i do tej pory nie mogę się z tym pogodzić. Możecie mi powiedzieć, jak Wy radzicie sobie na codzień i jaka jest Wasza recepta na szczęśliwe życie..? Pozdrawiam serdecznie