Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Strony:
Coricube
Miasto:Białystok
Ilość postów:7

Naprawdę możesz mieć z tym problemy.. Widzisz ja też nie narzekam na sprawność fizyczną i słyszę za pomocą guzików,a mimo to musiałem się nieźle namęczyć aby wredne prawo jazdy dostać.. Mam nadziej że nie będziesz miał z tym problemów albo masz to za sobą bo cały problem polegał na dogadaniu się z doktorem który nie był wobec mnie przychylny... Ale na szczęście z nim pogadałem, co sprawiło, że wyrzucił mnie z gabinetu ale potem się widocznie trochę zestresował wiec się znowu umówiliśmy
. Co ciekawe dostałem kategorie D w przypadku wojska i wydaje mi się ze tu może być główny problem...
Mam szczere nadzieje że Ci się jakoś to uda i się nie poddasz w razie jakiś tam przeszkód. 
Sluchowisko
Miasto:-
Ilość postów:108
jak zwykle na tej stronie nic się nie dzieje;/ fatalna cisza;/ nikt nie pisze na forum po prostu kazdy spi;/ napisałem do eksperta ponownie nie odpisał mi...
Tak jak pisaliśmy twoje zapytania do eksperta nie trafiło do nas poprzez formularz kontaktowy, ani na nasza skrzynkę mailoą którą Ci podaliśmy. Wysłaliśmy więc pytanie, które zadałeś na forum do naszego eksperta. Oto odpowiedź:
<!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->
Niestety, nawet gdyby miał Pan najlepsze ze wszystkich kandydatów predyspozycje do wykonywania zawodu policjanta, nie może Pan pracować w tym zawodzie. We wszystkich zawodach, w których praca wiąże się z używaniem broni palnej (choćby tylko na etapie nauki czy szkolenia) lub przebywaniem w hałasie, który może grozić uszkodzeniem słuchu, wymagany jest prawidłowy słuch. Nie może Pan również być zawodowym kierowcą, choć może Pan prowadzić samochód amatorsko.
Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, które nie dotarły do nas wklej je na forum a my prześlemy je ekspertowi.
Pozdrawiamy,
redakcja Słuchowiska