Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
pg91
Miasto:Odrzywół
Ilość postów:7
jestem Maturzystą chodzę do szkoły takiej jak inni dobrze się uczę mam wyrażną mowę słyszę za pomoca aparatów słuchowych
mam dobrą sprawność fizyczną uprawiam każdy sport
wszystko
i jestem z tym bardzo dobry
kocham biegać ćwiczyć i chciałbym wstąpić do szkoły policyjnej na policjanta drogowego który się zajmuje wypadkami sprawdzaniem stanu autokaru itd
nie jestem jakas niemota czy cos poprostu czuję sie taki z siebie pewny ze dałbym rade z szkoła Policyjną
mam jakieś szanse
?
Sluchowisko
Miasto:-
Ilość postów:108
Witamy,
W tej sprawie radzimy zasięgnąć opinii naszego eksperta. Napisz do niego pytanie, z pewnością udzieli Ci wyczerpującej odpowiedzi
.
http
/www.sluchowisko.net/zapytaj-eksperta/
Pozdrawiamy,
zespół Słuchowiska
pg91
mam kolejne pytanie
gdzie sie spodziewac wiadomosci od eksperta i jak długo?
Sluchowisko
Witam, nasz ekspert udziela odpowidzi co tydzień. Powiadomienia o udzielonej odpowiedzi są wysyłana na podany w formularzu kontaktowym adres e-mail. Pozdrawiamy!
redakcja Słuchowiska
pg91
Zadałem pytanie ekspertowi i nic? aa tak jaśniej to co tydzien odpisuje ale w jaki dzien?
pg91
Oj długo nie odtrzymuje odpowiedzi od eksperta;] w jakie on jest dni i kiedy odpowiada?? wie ktos???
Sluchowisko
Witaj,
Niestety do naszej skrzynki pytań nie trafiło zadane przez Ciebie pytanie. Prosimy o pomowne zadanie pytania w zakładce "Zapytaj eksperta" i wysłanie jej do nas.
Pozdrawiamy,
redakcja Słuchowiska
Sluchowisko
Gdybyś miał problemy z wysłaniem zapytania do naszego eksperta to prosimy o przesłanie go do nas na adres sluchowisko@sluchowisko.net. Przekażemy go naszemu specjaliście.
Pozdrawiamy,
redakcja Słuchowiska
pg91
jak zwykle ekspert mi nic nie odpisuje a zadałem mu pytanie identyczne jak wam na tym forum i nic;] a więc.?