Mam pytanie do strony słuchowiska może coś wiecie:) jestem maturzystą i myślę nad przyszłością:) - Słuchowisko.net

jestem Maturzystą chodzę do szkoły takiej jak inni dobrze się uczę mam wyrażną mowę słyszę...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > Nasze doświadczenia > Mam pytanie do strony słuchowiska może coś wiecie:) jestem maturzystą i myślę nad przyszłością:)
Mam pytanie do strony słuchowiska może coś wiecie:) jestem maturzystą i myślę nad przyszłością:)
22.11.2009; godz. 17:31

pg91

kobieta Wiek:18 Miasto:Odrzywół Ilość postów:7

jestem Maturzystą chodzę do szkoły takiej jak inni dobrze się uczę mam wyrażną mowę słyszę za pomoca aparatów słuchowychuśmiech 2 mam dobrą sprawność fizyczną uprawiam każdy sportuśmiech 2 wszystko uśmiech 2 i jestem z tym bardzo dobry uśmiech 2 kocham biegać ćwiczyć i chciałbym wstąpić do szkoły policyjnej na policjanta drogowego który się zajmuje wypadkami sprawdzaniem stanu autokaru itdoczko 2 nie jestem jakas niemota czy cos poprostu czuję sie taki z siebie pewny ze dałbym rade z szkoła Policyjną uśmiech 2 mam jakieś szanseuśmiech 2?

23.11.2009; godz. 10:05
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Witamy,

W tej sprawie radzimy zasięgnąć opinii naszego eksperta. Napisz do niego pytanie, z pewnością udzieli Ci wyczerpującej odpowiedzi uśmiech 2.

httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/zapytaj-eksperta/

Pozdrawiamy,

zespół Słuchowiska

23.11.2009; godz. 20:52

pg91

mam kolejne pytanieuśmiech 2 gdzie sie spodziewac wiadomosci od eksperta i jak długo?uśmiech 2

24.11.2009; godz. 12:08
zdjecie

Sluchowisko

Witam, nasz ekspert udziela odpowidzi co tydzień. Powiadomienia o udzielonej odpowiedzi są wysyłana na podany w formularzu kontaktowym adres e-mail. Pozdrawiamy!

redakcja Słuchowiska

28.11.2009; godz. 13:46

pg91

Zadałem pytanie ekspertowi i nic? aa tak jaśniej to co tydzien odpisuje ale w jaki dzien?

30.11.2009; godz. 22:36

pg91

Oj długo nie odtrzymuje odpowiedzi od eksperta;] w jakie on jest dni i kiedy odpowiada?? wie ktos???

01.12.2009; godz. 9:40
zdjecie

Sluchowisko

Witaj,

Niestety do naszej skrzynki pytań nie trafiło zadane przez Ciebie pytanie. Prosimy o pomowne zadanie pytania w zakładce "Zapytaj eksperta" i wysłanie jej do nas.

Pozdrawiamy,

redakcja Słuchowiska

01.12.2009; godz. 11:36
zdjecie

Sluchowisko

Gdybyś miał problemy z wysłaniem zapytania do naszego eksperta to prosimy o przesłanie go do nas na adres sluchowisko@sluchowisko.net. Przekażemy go naszemu specjaliście.

Pozdrawiamy,

redakcja Słuchowiska

07.12.2009; godz. 23:03

pg91

jak zwykle ekspert mi nic nie odpisuje a zadałem mu pytanie identyczne jak wam na tym forum i nic;] a więc.?

14.12.2009; godz. 22:51

pg91

jak zwykle na tej stronie nic się nie dzieje;/ fatalna cisza;/ nikt nie pisze na forum po prostu kazdy spi;/  napisałem do eksperta ponownie nie odpisał mi...

Strony:

powrót