Kampania społeczna na rzecz ON - Słuchowisko.net

Witam! Przepraszam, że pozwoliłam sobie założyć nowy wątek. :-) Jestem przedstawicielem og&o...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Hydepark > Kampania społeczna na rzecz ON
Kampania społeczna na rzecz ON
22.09.2009; godz. 14:12

Antybudynek

kobieta Wiek:25 Miasto:Polska Ilość postów:2

Witam!

Przepraszam, że pozwoliłam sobie założyć nowy wątek. uśmiech

Jestem przedstawicielem ogólnopolskiej kampanii społecznej na rzecz Osób Niepełnosprawnych "Antybudynek".

Nasza kampania polega na pokazywaniu budynków użytku publicznego, które powinny być przystosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych, a nie są.

Dlatego też pomyśleliśmy, że być może zainteresuje to kogoś z Państwa i zechcecie nam w tej kampanii pomóc uśmiech

ORGANIZATOREM AKCJI JEST:

STOWARZYSZENIE ROZWOJU INICJATYW SPOŁECZNYCH
"WSPÓLNOTA"
KAMIEŃ 120 24-335 ŁAZISKA
KRS:
0000205530

Akcja obejmuje każdy budynek użytku publicznego, który nie jest odpowiednio dostosowany
do wymagań osób niepełnosprawnych. Mamy tu na myśli brak podjazdów, wind, podnośników
oraz niedostosowań wewnętrznych.
Czekamy na Wasze zdjęcia które możecie wysłać na adres:

antybudynek@gmail.com lub redakcja@antybudynek.pl albo antybudynek@wp.pl

Prosimy o załączenie opisu do wysyłanych zdjęć.

Przy wysłaniu zdjęć prosimy o opisanie szczegółowe każdego z nich,
w celu zweryfikowania adresu niedostosowanego budynku
widocznego na wysłanej fotografii oraz o opisanie formy niedostosowania.

Fotografie bez opisów nie będą publikowane !
Autorom zdjęć zapewniamy całkowitą anonimowość !

Pozdrawiam serdecznie

03.10.2009; godz. 21:23

Antybudynek

kobieta Wiek:25 Miasto:Polska Ilość postów:2

Od wczoraj na naszej stronie pojawiła się nowa możliwość wysyłania do nas zdjęć z opisem za pomocą modułu blip.

Polega ona na tym, iż z dowolnego miejsca w Polsce można wykonać zdjęcie telefonem komórkowym i przesłać je z opisem do redakcji za pomocą MMS-a. Tak jak w przypadku kiedy robimy zdjęcie aparatem fotograficznym. Zdjęcia bez takowego opisu nie będą publikowane. Wprowadzając tę opcję wychodzimy  naprzeciw głosom, iż nie wszyscy niepełnosprawni posiadają tradycyjny aparat fotograficzny. Zwiększy to też szybkość dostarczenia nowych zdjęć. Więcej szczegółów na nasze stronie internetowej www.antybudynek.pl

Pozdrawiamy uśmiech