Pomoc w doborze aparatu - Słuchowisko.net

Witam!Byłem na badaniu słuchu. Wyszło, że aparat słuchowy przydałby mi się.Byłem w firmie w ...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > Aparaty słuchowe > Pomoc w doborze aparatu
Pomoc w doborze aparatu
15.09.2010; godz. 13:15

Robertte

kobieta Wiek:53 Miasto:Łódź Ilość postów:9

Ceny apartów sa z reguły wysokie. jednakże kupujac aparat na dobre kilka lat warto sie zoriebtowac czy płacimy równiez za nasza obsługe w trakcie trwania tego okresu czy tylko za aparcik.Prawde mówiac jezeli salon gwarantuje opiekę nad klientem to chyba warto zapłacic troche wiecej.

27.10.2010; godz. 16:40

karolzalewski

kobieta Wiek:29 Miasto:Pruszków k/Warszawy Ilość postów:7

Choć od niedawna jestem posiadaczem aparatu, doswiadczenie pokzało mi jak ważne jest korzystanie z usług dobrego salonu,przeszkolonej odbsługi.. Pomoc w doborze paratu odpowiednim dostrojeniu go do wady słuchuto naprawde klucz do dobrego samopoczucia w noszeniu aparatu. Na poczatku miałem trche problemów z noszeniem, ale kiedy sie przyzwyczaiłem, prawnie nie czuje ze nosze parat. jest dobrze ustawiony, słuzy mi anie przeszkadza w zyciu codziennym. Dlatego od teraz wszystkim polecam dobre renomowane punkty protetyczne.

31.01.2011; godz. 11:38

jagoda57

kobieta Wiek:53 Miasto:Warszawa Ilość postów:3

Karol - a jak sobie radzisz z odbieraniem telefonu stacjonalnego i komórkowego, z rozumieniem rozmówcy.