Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
karolzalewski
Miasto:Pruszków k/Warszawy
Ilość postów:7
A ja czekam naswój aparacik!
W końcu za namową znajomej zdecydowałem się na Geersa przy al. KEN w Wawie. Protetyk - pan Jarek (Dębski/Dąbski - może przekręcam nazwisko) był bardzo cierpliwy i z anielskim spokojemodpowiadał na moje pytania.
Co do aparatu to zobaczymy - już nie mogę się doczekać 
tarratura69
Miasto:Kraków
Ilość postów:6
Witam,
Również uważam, ze profesjonalna obsługa i odpowiedni dobór aparatu jest najistotniejszą kwestią. Nauczyłem sie tego szukajć dla mojej mamay odpowiedniego apartu.Zanim znalezlismy własicwy sprzet odwiedzilismy mnóstwo salonów, w których polecano nam super aparaty (niesety nie zawsze odpowiednie dla mojej mamy).Po długiej drodze znalezlismy własiwą firmę z profesjonalna obsługą. Protetyk dopasowała aparat, ustawił częstotliwośc. Co ważne otrzymalisy gwarancję na aparat, wieć w arzie jakiej kolwiek usterki jestm pewnyb że bez problemów zostanie usunieta.Dlatego apeluje do wszytskich zwarcajcie uwagę na odpowiedni dobór aparatu, i indywidulane podejście do klienta.
Pozdrawiam
karolzalewski
Miasto:Pruszków k/Warszawy
No i doczekałem się 
Ale nie obyło się bez przygód i dopiero za drugim podejściem mam wymarzony aparacik. Pierwszy ktory dostałem, niby wszystko w porządku ale coś mi nie pasował - i w noszeniu i w słyszeniu. Próbowałem przez dwa tygodnie ale poddałem sie iposzedłem zwrócić bo na początku powiedziano mi ze mamtaką możliwość. Myślałem że to pic na wodę, ale okazało się że nie robili żadnych problemow.Dostałęm inny aparat w tej samej cenie. I jest super. Prwie wogóle go nie czuje a co najwazniejsze słysze prawie tak jak kiedyś 
Bati55
Miasto:Warszawa
Ilość postów:8
I nie musiał Pan tłumaczyć dlaczego? Myślałam, że to działa tak jak przy wszystkich innych rzeczach, wymieniają gdy sprzęt ma jakieś wady fabryczne.
tarratura69
Witaj Karol
W takim razie gratuluje i ciesze sie że nabyłeś aparat który Tobie odpowieada. Widac trafiłes na dobrą firmę , skoro nie maiłes problemów z oddaniem testowanego aparatu. Na szczescie na rynku zdarzaaj się miejsca w których to pacjent jest najwazaniejszy. Czasem warto zapłacić za aparat trochę wiecej ale mieć pewnoścże zostanie się profesjonalnie potraktowanym. Ja równiez chwalę sobie profesjonalna obsługe.
tarratura69
Witaj Batti,
Testowanie sprzetu powinno być standardem wśród wszystkich firm oferujących aparaty. Niestrety nie wszedzie można testowac aparaty, a szkoda.
Uważam że to bardzo ważne zeby sprawdzić czy dany sprzet jest dla nas odpowiedni.
qba1975
Witam,
Ja od dziecka nosze aparat słuchowy. Przez wiele lat owiedziłem wiele róznych salonów, poszukując dobrego sprzetu. Po latach doświadczen wiem,że najważniejsze to miec dobregop protetyka, który naporawde pomaga w doborze aparatu, a nie chce wcisnąc nam byle jkaiego sprzetu.
qba1975
Dodam jeszcze że nie warto oszczedzac na cenie aparatu. Czasem warto zapłacić trochę wiecej i mięc pewnośc, że w przyszłości nei bedziemy miec oproblemów z serwisem, konserwacja czy wymiana sprzętu. Owszem nie kązdy tani aparat jest zły ale warto zrócic uwage zaopatrując sie w salnie czy cena apartu obejmuje równiez jego konserwację. Wiem z doświadczenia ze to sie przydaje.
tarratura69
Zgadzam się z Toba Qba. Czasem warto zapłacic więcej za aparat, przynajmniej ma sie gwarancje że sprzet mozna zwrócić , wymienic.Jakiś czas temu szukałem aparatu dla mojej mamy, mielismy duzy problem z odpowiednim dobraniem sprzteu. Ostatecznie zdecydowalismy się na zakup apartau za troszkę wyższą cena, ale w zamian za to firma gwarantuje nam opiekę nad klientem,a wtym konserwacje aparatu,przegląd, aparat zastępczy na czas naprawy itp. Uważam, że takie rozwiazanie jest bardzo dobre dla pacjenta. Ten element w duzym stopniu wpłynął na nasza decyzje o zakupie aparatu akurat w tym salonie.
<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} /* List Definitions */ @list l0 {mso-list-id:1138761110; mso-list-type:hybrid; mso-list-template-ids:574941850 68485121 68485135 68485147 68485135 68485145 68485147 68485135 68485145 68485147;} @list l0:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-text:?; mso-level-tab-stop:54.0pt; mso-level-number-position:left; margin-left:54.0pt; text-indent:-18.0pt; font-family:Symbol;} @list l0:level2 {mso-level-tab-stop:90.0pt; mso-level-number-position:left; margin-left:90.0pt; text-indent:-18.0pt;} ol {margin-bottom:0cm;} ul {margin-bottom:0cm;} -->
Robertte
Miasto:Łódź
Ilość postów:9
Ceny apartów sa z reguły wysokie. jednakże kupujac aparat na dobre kilka lat warto sie zoriebtowac czy płacimy równiez za nasza obsługe w trakcie trwania tego okresu czy tylko za aparcik.Prawde mówiac jezeli salon gwarantuje opiekę nad klientem to chyba warto zapłacic troche wiecej.