jak pokazac dziewczynie ze jej nie skrzywdze?? - Słuchowisko.net

mam taki problem bylem z dziewczyna i bylem raz zdenerwowany widziala jak uderzylem z piesci...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Miłości i miłostki > jak pokazac dziewczynie ze jej nie skrzywdze??
jak pokazac dziewczynie ze jej nie skrzywdze??
05.09.2009; godz. 22:33
zdjecie

artur1906

kobieta Wiek:19 Miasto:głogów Ilość postów:1
gg
10504774

mam taki problem bylem z dziewczyna i bylem raz zdenerwowany widziala jak uderzylem z piesci w sciane i polamalem sobie palce, po tym powiedziala mi ze sie mnie boi i ze musze odbudowac zaufanie ale w takim sensie ze nie jestem za agresja i ze jej nie skrzywdze, tylko nie mam pojecia jak jej to pokazac?? prosze pomozcie mi odzyskac dziewczyne

06.09.2009; godz. 13:19
zdjecie

Coricube

kobieta Wiek:20 Miasto:Białystok Ilość postów:7
gg
9037304

To rzeczywiście dziwna sytuacja, a wszystko dla tego ze chciałeś połamać ścianę, a nie palce. Po prostu musisz jej uświadomić, że czegoś takiego ani trochę się nie spodziewałeś i następnym razem użyjesz łomu, aby zniszczyć tą wredną ścianę.

Wyładowywanie się to rzecz normalna tylko lepiej nie okazywać tego nikomu (a szczególnie dziewcznie), jaki jesteś zły lub zdenerwowany, bo to nie prowadzi do niczego dobrego… Wiec przeproś ja za swoje głupie zachowanie i powiedz, że dzięki temu będziesz dojrzalszy. W końcu pobiłeś tylko siebie nie kogoś wiec nie jesteś taki niebezpieczny.