U.A.M. w poznaniu poszukuje pacjenta!!!!! - Słuchowisko.net

Witam wszystkich Jestem studentem protetyki słuchu w Poznaniu. Bardzo pilnie potrzebuje chętnej o...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Uczelnie > U.A.M. w poznaniu poszukuje pacjenta!!!!!
U.A.M. w poznaniu poszukuje pacjenta!!!!!
19.06.2009; godz. 0:14

edeble

kobieta Wiek:25 Miasto:poznań Ilość postów:2

Witam wszystkich

Jestem studentem protetyki słuchu w Poznaniu. Bardzo pilnie potrzebuje chętnej osoby do udziału w mojej pracy dyplomowej. Osobie tej przeprowadzę kompleksowe badania słuchu (audiometria tonalna, słowna, tympanometria, ERA, Abr) pod nadzorem wykwalifikowanych doktorów akademickich, by zdiagnozowac przyczynę ubytku słuchu i  dopasowac najodpowiedniejsze aparaty słuchowe.

Pacjent musi miec ubytek słuchu średni co najmniej 40 dB (chocby na jednym uchu, ale obustronny też mile widzianyuśmiech 2] . Zapraszam do współpracy wszystkich z niedosłuchem, noszących aparat, lub chcących profesjonalnej diagnozy niedosłuchu (znacznie lepszej i dokładniejszej niż w zwykłym punktcie protetycznym).  

pacjent musiałby poświęci ok. 2h w tą sobotę 20.06.2009 od 16.30 (zapewniam transport na uczelnię i podwiezienie do domu) oraz 2h  dwa tygodnie pózniej 11.07.2009.

Zapraszam wszystkich chętnych i proszę o kontakt . z góry dwielkie dzięki bo pomoże mi to w uzyskaniu dyplomu.

PIOTrek.   

edeble@op.pl

tel. 791-917-566