KTO SIĘ ZE MNĄ POODCHUDZA??? - Słuchowisko.net

Szukam osób, które planują podobnie jak ja zrzucić na wiosnę kilka- kilkanaście ki...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Hydepark > KTO SIĘ ZE MNĄ POODCHUDZA???
KTO SIĘ ZE MNĄ POODCHUDZA???
16.04.2009; godz. 15:46
zdjecie

ilonka

kobieta Wiek:22 Miasto:warszawa Ilość postów:25

Szukam osób, które planują podobnie jak ja zrzucić na wiosnę kilka- kilkanaście kilo oczko 2 A co! Będziemy się wspierać nawzajem ;D

Macie jakąś sprawdzoną dietę, która pozwala na jedzenie czegoś więcej niż tylko kapustę oczko 2 a jest równie skuteczna?

Stosujecie jakieś wyszczuplające kremy? Czy są one skuteczne? Faktycznie gubi się centymetry???

I jeszcze...domyślam się że bez ruchu nie da rady, jednak mam bardzo zlą kondycję- od czego zacząć by się nie zniechęcić?

Czy ktoś próbował 6 Weidera? Czy da się przy tym zrzucić brzuszek? HELP, bo za oknem coraz cieplej, a ja mam coraz większego doła!

16.04.2009; godz. 15:57
zdjecie

picja

kobieta Wiek:24 Miasto:Bolesławiec Ilość postów:10
gg
15878947

Oj, Ćwiczenia na 6 trenował mój brat licealista:0 Nie mogłam na to patrzeć- czulam się zmęczona hihihi, rowerek jeszcze ujdzie, ale reszta? O nieuśmiech 2 Gdzieś słyszałam, że 6 jest dobra na wyeksponowanie i wzmocnienie mięśni a nie na spalenie tłuszczyku. Faktycznie- bratu coś dało, ja nie mam tyle mobilizacjiuśmiech 2 A może taniec? Działa cuda, wyzwala endorfiny i czego chcieć więcej?

picja
16.04.2009; godz. 16:02
zdjecie

ilonka

:D Właśnie sie zastanawiałam czy to w ogóle jest dla kobiet, bo podono robi się po tym  kaloryfer, a kobieta z takimi mięśniami to jakoś mało kobeca jest oczko 2

Taniec- oj bardzo by chciała uśmiech 2) Ale widzisz tak już mam ,że jak sama coś robię to brakuje mi motywacji smutny 2 Gdybym znalazła kogoś do towarzystwa na takich zajęciach to  na pewno bym chodziła.  Szkoda że mieszkasz tak dalko, może bym Ciebie namówiła oczko 2 Ale to chyba faktycznie sprawiałoby więcej przyjemności niż jakieś podskoki na aerobiku.

Jeszcze są jakieś ćwiczenia 8 minutowe na nogi, ręce, pośladki, ale nie wiem czy skuteczne, ktoś wie o czym mówię?

Ok, muszę zrobić jakieś postanowienie oficjalne, chyba założę bloga i codziennie będę się spowiadać z tego co zrobiłam dla zrzucenia tłuszczyku. Pilnujcie mnie chociaż :D!

16.04.2009; godz. 16:24
zdjecie

picja

kobieta Wiek:24 Miasto:Bolesławiec Ilość postów:10
gg
15878947

Poskacz przy sprzątaniu, przy nauce....gdy ja podejmuję wyzwanie i juz oficjalnie się odchudzam, to...nic z tego nie wychodzi i milion razy mam coś innego do roboty. Dieta? Zawsze jestem na kilku, bo na jednej się nie najadamuśmiech 2 Gdyby nikt nie miał mieć brzuszka, to by go w atlasie anatomii nie było wcaleuśmiech 2 najlepszą dietą jest dziecięca fantazja, wygibasy, frisbie z psem, albo- a co mi tam- granie dmuchaną piłką na basenie. No i koniec z makaronem, który wprost uwielbiamsmutny 2 I pizzą, ech, no ale co zrobić, wiosenne słonko "terroryzuje", marsz do parkuuśmiech 2!

picja
18.04.2009; godz. 18:30
zdjecie

ilonka

No więc  próbowałam  i muszę przyznać że ciężko się skacze przy sprzątaniu :DD Dieta- narazie wygląda tak, że czekam aż dziesięc nóżek kurczaka wyciągnę z piekarnika, smaże pieczarki i gotuje ziemniaki, wypilam litr soku z marchwi i zjadlam kilka cukierków, tak wygląda moja dieta. Acha do kurczaka obowiązkowo musi być piwo z sokiem więc w ogóle porażka.

A co do dzieciecej fantzji- kupilam jakies specjalne hulahop: wielgasne z takimi kulkami  od wewnatrz- ponoc dobrze masuje jelita i skonczylo sie na tym ze zakrecilam 8 razy i jestem cala w siniakach :DDD

Ech, latwiej jest narzekac i stekac i szukac zrozumienia niz wziac sie za siebie porzadnie. To co, nadal brak chetnego na wspolne odchudzanie?!