Dyskusje o ciszy... - Słuchowisko.net

Ten wątek stworzyliśmy dla Was - byście mogi wymieniać się opiniami i dyskutować na temat ...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > UWAGA KONKURS!!! > Dyskusje o ciszy...
Dyskusje o ciszy...
11.05.2009; godz. 18:04

sombrero

kobieta Wiek:26 Miasto:Łódź Ilość postów:10

5. a gdzie opcja rezygnacji z konkursu? Prawnie - Musze mieć możliwość (jak kazdy użytkownik) usunięcia a) swojego konta z waszego serwisu b) usunięcia wszystkich materiałów (łącznie z pracami, komentarzami itp)

dawaj ustawe z ktorej masz takie informacje, bo chwalisz się że znasz się na prawie. Skasować konto mozna, mam taka opcje na profilu wiec nie gadaj głupot, a co do komentrzy itp- pierwsze słyszę.

6. Prawnie uczestnicy MUSZĄ zaakceptować nowy regulamin - aby brać dalej w konkursie (tak jak jest z każdą inną umową) - w innym przypadku - regulamin/umowa tracą ważność.

gdzie to jest napisane?

Ad 5) Ustawa o ochronie danych osobowych i praw autorskich. W każdej chwili musze mieć możliwość usunięcia swojego konta oraz dziełk, które zgodziłem się opublikować w serwisie(chyba, że oddałem swe prawa majątkowe)

Ad 6) Wiesz co to jest umowa/regulamin? czy jeśli studiujesz na prywtanej uczelni i podpisywałeś umowę, w której było zatwierdzone, iż czesne nie zmieni się przez 5 lat nauki,a  nagle Ci je podnoszą to myślisz, ze to jest zgodne z prawem? Do każdej zmiany w umowie/regulaminie musi być wystosowany aneks, który każdy uczestnik musi podpisać

To tylko gwoli ścisłości. Nie zmienia to faktu, że serwis jest żąłosny(nadal nie dostałem potwierdzenia ani dowódów w jaki rzekomo sposób oszukiwałem i nie dostane bo nie miałem żadnych botów o czym mogę zaświadczyć moją ręką)

11.05.2009; godz. 18:25

yOyO-

kobieta Wiek:26 Miasto:Szczecin Ilość postów:4
gg
448789

5. a gdzie opcja rezygnacji z konkursu? Prawnie - Musze mieć możliwość (jak kazdy użytkownik) usunięcia a) swojego konta z waszego serwisu b) usunięcia wszystkich materiałów (łącznie z pracami, komentarzami itp)

A opcję "Usuń mój profil" z zakładki "Mój profil" szanowny Pan widział?

Ludzie, wyluzujcie trochę. To jest konkurs. Gdyby nagrodą główną była pięciosekundowa pochwała wzrokowa Administratora, też byście się tak o każdy drobiazg bili?

11.05.2009; godz. 18:35
zdjecie

Baterflaj

kobieta Wiek:22 Miasto:Warszawa Ilość postów:13
blog
Mój blog

Sambrero, masz chyba jakies kompleksy, nie wyzlosliwiaj sie na forum, idz i ulzyj sobie w inny sposob lub popros o to jakas kobieca rękę - przyda Ci się. Zostałeś usunięty i teraz chcesz publicznie pokazać światu, żeś sprawiedliwy, może ci po prostu głupio teraz przed znajmomymi. Mam nadzieję, że oduczy Cię ta sytuacja udzielania się na innych konkursach fotograficznych. Pozwól więc spokojnie dobrze się bawić pozostałym uczestnikom i nie siej fermentu. Jeśłi coś nie tak, to zgłaszaj zażalenia po konkursie, pewnie i tak nie wskurasz, bo gdyby nie było dowodów na Twoje oszukańcze praktyki, Administracja nie zdyskwalifikowała Ciebie. W końcu nie narazałaby się na takie nieprzyjemności, więc przemyśl to sobie jeszcze.

Ech, a wszystko przez tę nagrodę lub chorą ambicję.

11.05.2009; godz. 18:42

sombrero

A gdyby szef zabrał Ci premie, na która uczciwie się starałes też byś tak cicho siedział? Nie po to dodaje swoje dzieła i można powiedzieć "żebrze" o głosy od znajomych, żeby mnie robiono w ch**, a do tego publicznie opuwano wyssanymi z palca oszczerstwami!

11.05.2009; godz. 18:42

kasiulap

kobieta Wiek:23 Miasto:Wolica Ilość postów:16

podsymuje to tak:

WSTAWILAM  ZDJECIA,  DODALAM  OPISY, KTORE  JE  WYTLUMACZYLY, POKAZALY  CZYM  JEST  DLA  MNIE CISZA , KTORE BYLY  PRZEMYSLANE  I  Z  KTORYCH  BYLAM  ZADOWOLONA, MYSLAC  ZE  MOZE  BEDA  MIALY  JAKIES  SZANSE  I  ZOSTANA  DOCENIONE,PROSSILAM ZNAJOMYCH O GLOSY, CHCIALAM  POKAZAC ZE ZDJECIE  JEST TEGO WARTE,  ALE SZYBKO  PRZESTALAM  SIE LUDZIC  KIEDY ZOBACZYLAM  PUNKTACJE CO NIEKTORYCH (nie mowie ze ich glosy sa nieuczciwe), BO PO ZMIANIE REGULAMINU SZANSE NA  DOROWNANIE TAKIM OSOBOM SA NIEMOZLIWE(ich szczescie ze w weekend znalezli tylu chetnych do glosowania, moze gdybym w weekend byla w domu to tez bym dala rade uzbierac tyle glosow)

MIALAM NADZIEJE ZE KONKURS BEDZIE POLEGAL NA TYM, ZE LUDZIE, BYWALCY SLUCHOWISKA OBEJRZA ZDJECIA, OCENIA KTORE IM ODPOWIADAJA, A KONCZY  SIE  OSZCZERSTWAMI NA FORUM "DYSKUSJE O CISZY" I OSKARZENIAMI POD ZDJECIAMI OSOB KTORE TYCH PUNKTOW MAJA NAJWIECEJ

PROSZE ZEBY SLUCHOWISKO, WYKONALO JAKIS KROK DLA WYROWNANIA SZANS UCZESTNIKOW, W INNYM RAZIE KONKURS JEST NAPRAWDE NIESPRAWIEDLIWY I KRZYWDZACY WIEKSZOSC UCZESTNIKOW

11.05.2009; godz. 18:44

sombrero

Sambrero, masz chyba jakies kompleksy, nie wyzlosliwiaj sie na forum, idz i ulzyj sobie w inny sposob lub popros o to jakas kobieca rękę - przyda Ci się. Zostałeś usunięty i teraz chcesz publicznie pokazać światu, żeś sprawiedliwy, może ci po prostu głupio teraz przed znajmomymi. Mam nadzieję, że oduczy Cię ta sytuacja udzielania się na innych konkursach fotograficznych. Pozwól więc spokojnie dobrze się bawić pozostałym uczestnikom i nie siej fermentu. Jeśłi coś nie tak, to zgłaszaj zażalenia po konkursie, pewnie i tak nie wskurasz, bo gdyby nie było dowodów na Twoje oszukańcze praktyki, Administracja nie zdyskwalifikowała Ciebie. W końcu nie narazałaby się na takie nieprzyjemności, więc przemyśl to sobie jeszcze.

Ech, a wszystko przez tę nagrodę lub chorą ambicję.

Masz chyba coś z głową "kolego". Oni się narażjaą bo pewnie nawet nie wiedzą co im za to grozi. Dziwne tylko, że nie dostałem ani nie opublikowano DOWODÓW mojego rzekomego oszustwa? Niech się zastanowie? Nie ma takich?

11.05.2009; godz. 18:45

yOyO-

kobieta Wiek:26 Miasto:Szczecin Ilość postów:4
gg
448789

A gdyby szef zabrał Ci premie, na która uczciwie się starałes też byś tak cicho siedział?

Zmieniłbym pracę.

11.05.2009; godz. 18:47

sombrero

A gdyby szef zabrał Ci premie, na która uczciwie się starałes też byś tak cicho siedział?

Zmieniłbym pracę.

i dlatego ja oraz 2/3 uczestników konkursu zmienimy ten... (...) post usunięty przez administratora portalu jako niezgodny z regulaminem forum.

11.05.2009; godz. 18:53
zdjecie

dochna

kobieta Wiek:25 Miasto:Warszawa Ilość postów:19

kasiulap widze ze pijesz jak mozesz do wyrownania szans, a dopiero co pisalas, ze nie zrezygnujesz ze swoich glosow chacha uśmiech 2 to co?

Sluchowisko nie karmy trolii, skonczmy ta dyskusje i zgłaszam prośbę o usuniecie sombrero z forum, bo nie zna zasad netykiety.

W ogole ludzie nie wiem co sie odzywacie, nie odwiedzacie sluchowiska nie znacie portalu, konkurs jest nie po waszej mysli to spadajcie.

Wiecie co, jestem uzytownikiem portalu od dawna, nie bralam udzialu w konkursie bo nie mam aparatu  ale oddawalam glosy,ale az mnie wkurzyliscie swoja glupota.

11.05.2009; godz. 18:57
zdjecie

dochna

kobieta Wiek:25 Miasto:Warszawa Ilość postów:19

a pan jan wsiakl ale interesu broni sombrero, dotychczas nie wiem czy ktos cos usunal z portalu a zdjec jest tyle co bylo, wiec sorry sami sie wylozyliscie i do tej pory nie wiem, w czym jest problem i dlaczego ktos tak dociekliwy nie wie gdzie sie kasuje konto! To tylko swiadczy  o tym ze konkurs powinien byc tylko i wylacznie dla uzytkownikow portalu, stalych, bo jak konkurs pokazal NIEMOZLIWE JEST ZNIESIENIE BARIER! szkoda ze sie nie udało. i tyle, bo trolli lepiej nie karmic.