Dyskusje o ciszy... - Słuchowisko.net

Ten wątek stworzyliśmy dla Was - byście mogi wymieniać się opiniami i dyskutować na temat ...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > UWAGA KONKURS!!! > Dyskusje o ciszy...
Dyskusje o ciszy...
08.05.2009; godz. 11:12
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Marek58 - masz rację, niestety z jednego IP możecie głosować raz dziennie, mimo dwóch komputerow jakie posiadacie.  Evay -  dziennie możesz oddać eden głos na jedno zdjęcie, nie ma możliwości oddania kilku głosów na różne zdjęcia.

Pozdrowienia,
Zespół Słuchowiska.

08.05.2009; godz. 13:59
zdjecie

blizni__

kobieta Wiek:44 Miasto:Wrocław Ilość postów:16
blog
Mój blog

Witam serdecznie uśmiech 2 Jestem niesłyszącach od urodzenia,też wysłałam 3 róznie zdjecie uśmiech 2 bardzo dobry pomysł jest takie zadan pytanie ; czym jest cisza ? co to jest cisza? jak wygladała cisza?....Zrozumiałam że jaka jest róznica niesłyszących między słyszących i niewidomych?Słyszących wszystko słyszy wszędzie do okoła,nieslyszących nie moze słyszyć jak ptaki ćwierkają ani karetka ani samochody ani muzyka, tylko moze wszędzie widzi i zrozumieli,niewidomych jest zupełnie inaczej ,że ma ostre słuchu, słyszy bardzo dobrze,niewidomy słyszy jak ktoś idzie nawet o jeden krok i pyta kto to idzie? niewidomy wie jakie ma zapachy... życzę milego dnia cieplutko uśmiech 2 Pozdrawiam serdecznie

08.05.2009; godz. 14:07
zdjecie

Sluchowisko

Witaj blizni_! Doskonale oddałaś istotę  i założenie naszego konkursu! Cieszymy się, że uważasz że temat jest ciekawy a jeszcze bardziej nam miło, że wzięłaś udział w konkursie! Życzymy Ci powodzenia!

08.05.2009; godz. 19:22
zdjecie

blizni__

kobieta Wiek:44 Miasto:Wrocław Ilość postów:16
blog
Mój blog

Witajcie Słuchowisko uśmiech 2 Bardzo serdecznie dziękuję i miło to słyszę uśmiech 2 Przyznam się że niedbałam tutaj na słuchowisko i na blogu,postaram napiszę ,tylko nie wiem kiedy smutny 2 mam obowiązki u moi rodziców,mam takie smutne że mój Ojciec jest poważny chory i nie ma ratunek dla mojego Ojca smutny 2 ..... Pozdrawiam serdecznie cieplutko ....

08.05.2009; godz. 23:53
zdjecie

Sluchowisko

Drodzy Słuchowicze,
wystartowała aplikacja umożliwiająca oddawanie głosów na nadesłane przez Was zdjęcia. Oddawanie głosów trwa do 27 maja (do godz, 24:00), pamiętajcie, że tylko
raz jedna osoba z jednego IP może oddać głos na wybrane zdjęcie, a wszelkie próby nieuczciwego podbijaia głosów będą dyskwalifikowały uczestnika. Zwycięzcy zostaną poinformowani 29 maja.

Życzymy powodzenia

09.05.2009; godz. 16:23

sluchacz

kobieta Wiek:23 Miasto:Gdynia Ilość postów:8

Czy ktos moglby wyjasnic dlaczego od wczorajszego wieczoru, tj. 08.05.2009 strona sluchowisko.net praktycznie sie nie laduje? i nie jest to wina ani mojego lacza internetowego, ani komputera, poniewaz sprawdzalo to kilka osob. Oraz drugie pytanie czemu glosy oddane na zdjecia nie pokazuja sie w postaci ilosci punktow pod zdjeciem?

ps. troche dziwne ze nagle w dniu rozpoczecia glosowania strona przestaje dzialac..

09.05.2009; godz. 23:16

moonshadow

kobieta Wiek:0 Miasto:. Ilość postów:2

'Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków!'

Taki oto komunikat wita kazdego próbującego się dostać na stronę. Czyten problem zostanie rozwiązany. I czy mam się juz zacząć bać, bo weszłam mimo 'zagrożenia'? :D A tak na poważnie - to dosc duze utrudnienie i dla wszystkich, samam mam trochę strachu wchodząc na stronkkę, choć znając nadgorliwośc google - penie nie potrzebnie..

09.05.2009; godz. 23:57

molkens

kobieta Wiek:17 Miasto:Wola Wielka Ilość postów:15

Problem "witryny dokonującej ataków" dalej jast aktualny  na niektórych przeglądarkach (firefox).  Czemu na explorerze jest wszysko ok a na firefoxie nie?

10.05.2009; godz. 11:24

lost90

kobieta Wiek:19 Miasto:Darłowo Ilość postów:2
gg
6653022

Witam!
Mnie niepokoi co innego. Wg mnie troche niesprawiedliwe jest ułożenie po dacie dodania zdjęcia. Faworyzowane są te z pierwszej strony, a jak da sie zauwazyć szczególnie jedno. Zdjęcia z dalszych stron właściewie nie mają szans. Może możliweby było jakieś sprawiedliwsze ułożenie. wiem że nie wszystkim da sie dogodzić ale zawsze można próbować zadowolić jak najwięcej osób! Jesli chodzi o moje zdanie to uważam że lepsze byłoby ustawienie po ilości głosów jakie zdjęcia dostały.
Pozdrawiam

10.05.2009; godz. 15:03

molkens

kobieta Wiek:17 Miasto:Wola Wielka Ilość postów:15

Lost90 ma rację, to ułożenie praktycznie dyskwalifikuje uczestników, którzy wcześniej dodali zdjęcia. Lepsze jest ułożenie biorące pod uwagę ilość głosów