Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Sluchowisko
Miasto:-
Ilość postów:108
Marek58 - masz rację, niestety z jednego IP możecie głosować raz dziennie, mimo dwóch komputerow jakie posiadacie. Evay - dziennie możesz oddać eden głos na jedno zdjęcie, nie ma możliwości oddania kilku głosów na różne zdjęcia.
Pozdrowienia,
Zespół Słuchowiska.
Witam serdecznie
Jestem niesłyszącach od urodzenia,też wysłałam 3 róznie zdjecie
bardzo dobry pomysł jest takie zadan pytanie ; czym jest cisza ? co to jest cisza? jak wygladała cisza?....Zrozumiałam że jaka jest róznica niesłyszących między słyszących i niewidomych?Słyszących wszystko słyszy wszędzie do okoła,nieslyszących nie moze słyszyć jak ptaki ćwierkają ani karetka ani samochody ani muzyka, tylko moze wszędzie widzi i zrozumieli,niewidomych jest zupełnie inaczej ,że ma ostre słuchu, słyszy bardzo dobrze,niewidomy słyszy jak ktoś idzie nawet o jeden krok i pyta kto to idzie? niewidomy wie jakie ma zapachy... życzę milego dnia cieplutko
Pozdrawiam serdecznie
Sluchowisko
Witaj blizni_! Doskonale oddałaś istotę i założenie naszego konkursu! Cieszymy się, że uważasz że temat jest ciekawy a jeszcze bardziej nam miło, że wzięłaś udział w konkursie! Życzymy Ci powodzenia!
Witajcie Słuchowisko
Bardzo serdecznie dziękuję i miło to słyszę
Przyznam się że niedbałam tutaj na słuchowisko i na blogu,postaram napiszę ,tylko nie wiem kiedy
mam obowiązki u moi rodziców,mam takie smutne że mój Ojciec jest poważny chory i nie ma ratunek dla mojego Ojca
..... Pozdrawiam serdecznie cieplutko ....
Sluchowisko
Drodzy Słuchowicze, wystartowała aplikacja umożliwiająca oddawanie głosów na nadesłane przez Was zdjęcia. Oddawanie głosów trwa do 27 maja (do godz, 24:00), pamiętajcie, że tylko raz jedna osoba z jednego IP może oddać głos na wybrane zdjęcie, a wszelkie próby nieuczciwego podbijaia głosów będą dyskwalifikowały uczestnika. Zwycięzcy zostaną poinformowani 29 maja.
Życzymy powodzenia
sluchacz
Miasto:Gdynia
Ilość postów:8
Czy ktos moglby wyjasnic dlaczego od wczorajszego wieczoru, tj. 08.05.2009 strona sluchowisko.net praktycznie sie nie laduje? i nie jest to wina ani mojego lacza internetowego, ani komputera, poniewaz sprawdzalo to kilka osob. Oraz drugie pytanie czemu glosy oddane na zdjecia nie pokazuja sie w postaci ilosci punktow pod zdjeciem?
ps. troche dziwne ze nagle w dniu rozpoczecia glosowania strona przestaje dzialac..
moonshadow
Miasto:.
Ilość postów:2
'Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków!'
Taki oto komunikat wita kazdego próbującego się dostać na stronę. Czyten problem zostanie rozwiązany. I czy mam się juz zacząć bać, bo weszłam mimo 'zagrożenia'? :D A tak na poważnie - to dosc duze utrudnienie i dla wszystkich, samam mam trochę strachu wchodząc na stronkkę, choć znając nadgorliwośc google - penie nie potrzebnie..
molkens
Miasto:Wola Wielka
Ilość postów:15
Problem "witryny dokonującej ataków" dalej jast aktualny na niektórych przeglądarkach (firefox). Czemu na explorerze jest wszysko ok a na firefoxie nie?
lost90
Miasto:Darłowo
Ilość postów:2

Witam!
Mnie niepokoi co innego. Wg mnie troche niesprawiedliwe jest ułożenie po dacie dodania zdjęcia. Faworyzowane są te z pierwszej strony, a jak da sie zauwazyć szczególnie jedno. Zdjęcia z dalszych stron właściewie nie mają szans. Może możliweby było jakieś sprawiedliwsze ułożenie. wiem że nie wszystkim da sie dogodzić ale zawsze można próbować zadowolić jak najwięcej osób! Jesli chodzi o moje zdanie to uważam że lepsze byłoby ustawienie po ilości głosów jakie zdjęcia dostały.
Pozdrawiam