Dyskusje o ciszy... - Słuchowisko.net

Ten wątek stworzyliśmy dla Was - byście mogi wymieniać się opiniami i dyskutować na temat ...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > UWAGA KONKURS!!! > Dyskusje o ciszy...
Dyskusje o ciszy...
12.05.2009; godz. 13:58

patti

kobieta Wiek:26 Miasto:Warszawa Ilość postów:14

nie wiem co tu sie dzieje,, inny glosu nie maja, ten nick sluchacz ma za wysoki glosu, nic nie kumam..  myslalam tu na konkursie beda fajnie, ale nie widac nie do konca... jestem osoba nieslyszaca.. zastanawiam sie tym czy mam zrezygnowac z konkursu albo zostaje.. 

oto moj zdjecie  httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/konkurs/1/zdjecie/417/  uśmiech 2 komu sie podoba niech zaglosuje..

pozdrawiam

delfineczko. widać nie ma to jak dobry PRuśmiech 2 powiadom swoich znajomych o swoim zdjęciu i poproś ich o głosy. a to, że słuchacz ma tyle punktów.. no cóż, pewnie wiele osób codziennie oddaje na niego głosy. znajomi, rodzina... nie sądzę, żeby oszukiwał, jesli sledziłaś wczorajsze dyskusje, to moglas zobaczyc, ze admini monitoruja zdjecia i dyskwalifikuja te, ktorzych autorzy oszukiwali. no coz, tak to jest ze jezeli glosuja internauci, to nie zawsze zwycieza najlepszy pomysł, tylko czesto duzym czynnikiem jest dobre rozpromowanie zdjecia. tak wiec nie smuć się, że masz mniej punktow niż prowadzący. Twoje zdjęcie jest bardzo ładne, poinformuj o nich rodzine i znajomych, a na pewno beda glosowac. pozdrawiam i zycze powodzeniauśmiech 2

12.05.2009; godz. 14:51
zdjecie

delfineczko

kobieta Wiek:22 Miasto:katowice Ilość postów:11

delfineczko. widać nie ma to jak dobry PRuśmiech 2 powiadom swoich znajomych o swoim zdjęciu i poproś ich o głosy. a to, że słuchacz ma tyle punktów.. no cóż, pewnie wiele osób codziennie oddaje na niego głosy. znajomi, rodzina... nie sądzę, żeby oszukiwał, jesli sledziłaś wczorajsze dyskusje, to moglas zobaczyc, ze admini monitoruja zdjecia i dyskwalifikuja te, ktorzych autorzy oszukiwali. no coz, tak to jest ze jezeli glosuja internauci, to nie zawsze zwycieza najlepszy pomysł, tylko czesto duzym czynnikiem jest dobre rozpromowanie zdjecia. tak wiec nie smuć się, że masz mniej punktow niż prowadzący. Twoje zdjęcie jest bardzo ładne, poinformuj o nich rodzine i znajomych, a na pewno beda glosowac. pozdrawiam i zycze powodzeniauśmiech 2

patty: rozumiem.. dzieki za wytlumaczenie uśmiech 2.. wczoraj nie sledzilam, dopiero dzis pierwszy raz wchodzilam na forum dyskuje o ciszy..no szkoda ze moja rodzina wiekszoc nie maja komputery i dlatego nie zawiadomie o oddanie glosu.. i moi znajomych sa glusi i nie umieja czytac gdzie ma zalogowac i oddac glosu.. dlatego jest mi ciezko kogo zawiadomic..

pozdrawiam, zycze wam milego popoludnia

12.05.2009; godz. 14:52
zdjecie

delfineczko

patty: rozumiem.. dzieki za wytlumaczenie uśmiech 2.. wczoraj nie sledzilam, dopiero dzis pierwszy raz wchodzilam na forum dyskuje o ciszy..no szkoda ze moja rodzina wiekszoc nie maja komputery i dlatego nie zawiadomie o oddanie glosu.. i moi znajomych sa glusi i nie umieja czytac gdzie ma zalogowac i oddac glosu.. dlatego jest mi ciezko kogo zawiadomic..

12.05.2009; godz. 14:53
zdjecie

delfineczko

12.05.2009; godz. 14:54
zdjecie

delfineczko

przeprszam tu zle wkleilam 3 razy same posty ;/

12.05.2009; godz. 15:13
zdjecie

dochna

kobieta Wiek:25 Miasto:Warszawa Ilość postów:19

Droga delfineczko, zalogowac się muszą na gorze w rogu - tak samo jak Ty, kiedy tworzyłaś konto, bo to jest to samo logowanie. Póżniej muszą już tylko kliknąć w twój link lub znaleźć zdjęcie i tam jest przycisk "zagłosuj". Ja chętnie jutro oddam głos na Twoje zdjęcie bo jest bardzo ładne, spróbuj wysłać informację do znjomych, jak będa mieli problemy ja chętnie pomogę i wyjaśnię wszystko. Powodzenia i pozdrowienia dla Ciebie! A co do wysyłania kilkakrotnie postów, zdarza się każdemu!

12.05.2009; godz. 15:34
zdjecie

delfineczko

Droga delfineczko, zalogowac się muszą na gorze w rogu - tak samo jak Ty, kiedy tworzyłaś konto, bo to jest to samo logowanie. Póżniej muszą już tylko kliknąć w twój link lub znaleźć zdjęcie i tam jest przycisk "zagłosuj". Ja chętnie jutro oddam głos na Twoje zdjęcie bo jest bardzo ładne, spróbuj wysłać informację do znjomych, jak będa mieli problemy ja chętnie pomogę i wyjaśnię wszystko. Powodzenia i pozdrowienia dla Ciebie! A co do wysyłania kilkakrotnie postów, zdarza się każdemu!

Witam dochna uśmiech 2 nie sadzilam ze ktos do mnie napisze.. Dzieki uśmiech 2 wklejania link do znajomych czy to jest dobry link httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/konkurs/1/zdjecie/417/ zeby kto nie musi sie zalogowac, czy nie moze? Uff tak sie przestarczylam ze kilka razy posty to samo i nie umialam gdzie wykasowac..

12.05.2009; godz. 15:44

kobieta Wiek: Miasto: Ilość postów:1

Witam dochna uśmiech 2 nie sadzilam ze ktos do mnie napisze.. Dzieki uśmiech 2 wklejania link do znajomych czy to jest dobry link httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/konkurs/1/zdjecie/417/ zeby kto nie musi sie zalogowac, czy nie moze? Uff tak sie przestarczylam ze kilka razy posty to samo i nie umialam gdzie wykasowac.

delfineczko, poproś znajomych by się zalogowali tak samo jak Ty kiedy zakładałaś konto (klika w "Zaloguj się", potem wypełnia się imię, nazwisko, wiek , płeć, to bardzo niedużo, potem niech aktywują konto przez link w mailu, mail do nich przyjdzie sam) a póżniej wyślij ten link co wkleiłam i poproś, by kliknęli w "Zagłosuj". Możesz też umieścic na jakimś forum ten link z prośbą by się logowali i klikali, może ktoś pomoże oczko 2 Link:

www.sluchowisko.net/konkurs/1/zdjecie/417/  wtedy na pewno się dobrze otworzy.

Buziaki!

Dochna

12.05.2009; godz. 15:49
zdjecie

dochna

ojejku nie wiem co zepsulam ale nie wyswietla mi sie moj kotek w awatarze i dlaczego jestem nagle mezczyzna smutny 2

12.05.2009; godz. 15:50
zdjecie

dochna

Działa, delfneczko ten post wysoko bez danych to mój jakby co, nie wiem czemu dane zniknęły smutny 2