Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Mrówa
Miasto:Gdańsk
Ilość postów:9
Witam konkursowiczow
Nie wierzę, że tak przed końcem konkursu ucichło, jeszcze 2 dni do oddawania głosów, więc pewnie będzie gorąco:
a oto aktualne zestawienie glosowania, specjalnie dla Was:
1. zdjęcie nr 532 - 791 głosów
2. zd. nr 528 - 544 głosow
3. zd. nr 591 - 476 glosow
4. zd. nr 193 - 454 głosów
5. zd. nr 576 - 306 głosow
6. zd. nr 245 - 293 głosów
... więc do dzieła! 
nowaka
Miasto:nowy tomyśl
Ilość postów:1

Witam serdecznie...Po raz pierwszy weszłam na forum Słuchowiska i przyznać muszę, że myślałam, że juz mnie nic nie zaskoczy....a jednak... Ile pretensji od ludzi odnośnie jednego konkursu... Owszem wielka racja, że jest to bardzo nie fer, że ludzie kombinują by wygrać ten konkurs...gdzieś coś nawaliło, że internauci wybierają zdjęcia, które ni cholerka ( przepraszam za wyrażenie) nie są związane z ciszą..... wielka pogoń za nagrodą zasłoniła co niektórym oczy....ludzie gdzie przekaz i idea konkursu, gdzie Wasze sumienie....myślałam ze "cisza" miała dać nam do zrozumienia jaki jest świat ludzi właśnie niesłyszących...Ja również wzięłam udział w konkursie ale nie wyobrażam sobie by zdzierać z siebie skórę i nieuczciwie walczyć wręcz przeciwnie cieszę się, że mogłam komuś te zdjęcia pokazać i mogłam zrozumieć świat ludzi dotkniętych tą wadą.....pozdrawiam
Witam Serdecznie! Też chciałam napisać o konkurs CISZA i chcę was powiedzieć i do Słuchowisko, Temat ,,CISZA'' bardzo dobry pomysł,dlaczego? dlatego że jestem ciekawa ; po pierwszej, Czym jest cisza?, po drugiej Co to jest cisza? po trzecie Dlaczego cisza? itd... jak możemy zrozumieć o CISZA? zagładałam na zdjęciu hmm choć trochę nie bardzo rozumiem np. nad morze była pokazana o zachód słońca oczywiście że jest cisza spokojnie i słychać jeszcze jak woda płynie fala szumi lekkie, albo np. Pani czyta książkę ma być cisza spokojnie można da się skupić itd.... ale jestem bardzo ciekawa jaka jest różnica słyszących między niesłyszących? Słyszących można wszędzie słychać ,np. ptaki śpiewają albo słucha muzyki albo można oglądać w telewizji i słucha wiadomości, a nawet gorzej jest przeciw hałas np. samochody jadą, TIR, karetka, naprawiają na drodzie, ludzie się kłotnią albo ludzie się rozmawiają itd. i nie jest cisza ,nie da spokoju a niesłyszących nie może słuchać jak ptaki ćwierkają albo nie moze słuchać muzykę czy film , albo jak jadą samochody czy karetka czy coś nawet niesłyszących nie rozumie co mówi ludzie nawet nie słychać jak ludzie się kłótnią, nawet matka czy ojciec niesłyszących nie wie jak dziecko płacze ?! czy dziecko śmieje?! buzia dziecka jest taka sama ,słyszących bardzo łatwe ,dlatego że słyszących słyszy jak dziecko płacze lub śmieje... itd. nawet niesłyszących nie jest przeciw hałas jest cisza spokojniena .... przyznam się że na zdjęciu jest za mało pokazana o CISZA i nie jest cisza... Kończę się i pozdrawiam was cieplutko
wus12
Miasto:Lódź
Ilość postów:2
A jakie zdjecia dostaly 'nagrody pocieszenia' ?