Konkurs fotograficzny! - Słuchowisko.net

Drodzy Słuchowicze! Zapraszamy do wzięcia udziału w  jubileuszowym konkursie  foto...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > UWAGA KONKURS!!! > Konkurs fotograficzny!
Konkurs fotograficzny!
13.05.2009; godz. 7:47

patti

kobieta Wiek:26 Miasto:Warszawa Ilość postów:14

Więc przez niewiedzę złamałem regulamin, wczoraj głosowałem razem z tatą. Zmyliła mnie odp jednego z forumowiczów.

Jednak z tego co wiem nigdzie nie było dokładnie zaznaczone jak wpływa dodanie logowania na sposób głosowania.

nie za bardzo rozumiem dlaczego uwazasz, ze zlamales regulamin. przeciez Twoj tata rowniez moze glosowac na zdjecia. co w tym zachowaniu wg Ciebie zlamalo regulamin? hm.. pozdrawiam, mam nadzieje ze jesli rzeczywiscie w jakis sposób go zlamales, to admini docenia uczciwosc i przyznanie sie do blęduoczko 2

13.05.2009; godz. 11:34
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Mam pytanie . Ludzi moi znajomi ktorzy oddaja na mnie glosy  w ciagdu dnia  mowia ze widza punkt ktory oddali a ja  kiedy cche to sprawdzic nie widze tego i widze tylko 3 punkty przy moim zdjeciu . O co chodzi. Mam nadzieje ze glosy nie sa kierowane dla tej osoby co ma najwiecej bo to jest dosc podejrzane.

Witaj Moniko! Sprawdziliśmy tę kwestię i nie było żadnych problemów z oddawaniem głosów na Twoje zdjęcie. Wszystkie głosy zostały zaliczone (następnie je usunęliśmy, żeby nie było oszukiwaniauśmiech 2. Najprawdopodobniej Twoi znajomi nie byli zalogowani próbując oddać głos na Twoje zdjęcie i dlatego się one nie naliczały. Być może próbowali oddać głos po raz kolejny w ciągu 24h z tego samego adresu IP lub mają wspólny adres IP (np. wiele firm ma ten sam adres IP na wszystkich komputerach). Poproś znajomych, żeby zwracali uwagę na komunikaty, które wyświetlają się na stronie po kliknięciu na "zagłosuj". Jeżeli z jakiegoś powodu głos nie może być zaliczony, użytkownik jest o tym informowany w komunikacie ostrzegającym lub pojawia się komunikat o poprawnym oddaniu glosu.
Mamy nadzieję, że udało nam się Tobie pomóc. Życzymy powodzenia w konkursie!

14.05.2009; godz. 11:18

sluchacz

kobieta Wiek:23 Miasto:Gdynia Ilość postów:8

Proszę o zablokowanie możliwości dodawania komentarzy pod moim zdjęciem (nr 591), oraz usunięcie komentarzy istniejących. Prośbę motywuję tym, iż (w razie jakby ktoś tego nie zauważył jeszcze) komentarze udzielane przez anonimowe osoby obrażają mnie, obrażają osoby głosujące na to zdjęcie, oraz obrażają administratorów tego portalu. Jednocześnie nic nie wnoszą do samego konkursu, no może poza faktem zniechęcania do oddawania głosów na moje zdjęcie. Dodatkowo chciałbym uzasadnić moją prośbę tym, iż pod żadnym innym zdjęciem konkursowym nie pojawiły się podobne, bezpodstawne i bezsensowne opinie, mające związek tylko i wyłącznie z chwilowo najwyższą ilością głosów na to zdjęcie oddanych. Co ciekawe te same osoby, które tak protestowały pod moim zdjęciem i oskarżały mnie wielokrotnie o oszustwo nie udzielają tego typu opinii pod innymi zdjęciami, które w ciągu ostatnich 24 godzin zdobyły ponad 100 głosów. W związku z czym mam prawo twierdzić, iż pojęcie obiektywności tych komentarzy jest absurdem,  co z kolei przekłada się na ich zbędność pod moją pracą.

M.

14.05.2009; godz. 11:56
zdjecie

Sluchowisko

Drogi słuchaczu, przychylimy się do Twojej prośby częściowo- nie zablokujemy możliwości dodawania komenatrzy, ale będziemy monitorować komentarze pod Twoim zdjęciem i usuwać wszystkie te, ktore podważają netykietę, a nie są konstruktywną opinią lub krytyką. Nie ma sensu by pod zdjęciami toczyła się nieuczciwa rywalizacja i obrażanie autorów nadesłanych prac i na to się nie możemy zgodzić.  Obecne na stronie obraźliwe komentarze zostaną dziś skasowane.

Przykro nam, że pod naszym adresem również  kierujecie niepotrzebne oskarżenia, nie znamy nikogo, kto bierze udział w konkursie.  Nie pozwoliliśmy też w pierwszych dniach konkursu na pobijanie punktów- najlepszym dodwodem na to było zdyskwalifikowanie jednego z uczestników za nieuczciwe działania i przypominamy, że odbyło się to właśnie w pierwszych dniach, zanim został dodany moduł logowania.

16.05.2009; godz. 0:11

sluchacz

kobieta Wiek:23 Miasto:Gdynia Ilość postów:8

chyba ktos przeoczyl to:

~gość

bardzo słabe zdjęcie. nie ma to jak zmienne proxy z którego ta pani głosowała sobie na poczatku konkursu. ale lizała dupe adminą więc ona musi wygrać...no cóż. polecam innym inne strony i konkursy

17.05.2009; godz. 16:57

zdrowamarchewka

kobieta Wiek:34 Miasto:Kleryków Świętokrzyski Ilość postów:1

Awaria. 17 kwietnia w godz. 13:00-16:00 pojawiła się niezależna od nas awaria systemu uniemożliwiająca dodawanie zdjęć na konkurs "Sfotografuj ciszę". Za ewentualne problemy przepraszamy i zachęcamy do powtórnego dodania fotografii, jeśli natkęliście się na problemy w tym właśnie czasie. W razie jakichkolwiek problemów prosimy o kontakt (httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/kontakty/). Życzymy dobrej zabawy i powodzenia!uśmiech 2

no, awaria i nie moge dodać zdjęcia smutny 2 nadal nie moge... od 8śmiu dni próbuje...

18.05.2009; godz. 10:13
zdjecie

Sluchowisko

Zdrowamarchewko,

zgodnie z regulaminem: Konkurs trwa od dnia 15 kwietnia 2009 r. do 29 maja 2009 r. Wysyłanie zdjęć przez internautów na Konkurs kończy się z dniem 8 maja 2009 r., o godz. 24:00. Zdjęcia nadesłane po tym terminie nie będą brane pod uwagę. Po tym czasie, do końca trwania konkursu, czyli od 9 maja do 27 maja 2009, do godz. 24:00, możliwe jest wyłącznie oddawanie głosów na zgłoszone do konkursu zdjęcia.

nadsyłanie zdjęć skończyło się wraz 8 maja, poza tym nie mieliśmy żadnej awarii z nadsyłaniem zdjęć (9 maja były tylko problemy z głosowaniem na zdjęcia), prosimy więc nie przypisywać słów, ktorych nie jesteśmy autorami.

Pozdrawiamy

Zespół Słuchowiska

18.05.2009; godz. 19:09

molkens

kobieta Wiek:17 Miasto:Wola Wielka Ilość postów:15

nie wiem czemu nie mogę głosować codziennie (jedynie co dwa dni)

20.05.2009; godz. 10:28
zdjecie

Sluchowisko

Drodzy Słuchowicze!

Pomimo wielu apelów z naszej strony o nie umieszczanie obraźliwych komentarzy pod zdjęciami konkursowiczów oraz o nie posądzanie ich o oszukiwanie w procesie głosowania, ze smutkiem obserwujemy, iż takie komentarze wciąż się pojawiają. Przypominamy Wam, że oddane głosy są przez nas monitorowane i będziemy dyskwalikifować zdjęcia, na które głosy zostały zdobyte w inny sposób, niż dopuszczony (1 adres IP dziennie).

Wszelkie komentarze, które oskarżają autorów zdjęcia o uciekanie się do oszustwa będą przez nas usuwane. Jeżeli przeoczymy jakiś obraźliwy komentarz, możecie je do nas zgłaszać z prośbą o usunięcie (przy użyciu formularza kontaktowego: www.sluchowisko.net/kontakty/ ). 

Życzymy wszystkim powodzenia oraz dobrej zabawy, zespół Słuchowiska

20.05.2009; godz. 10:40
zdjecie

Sluchowisko

nie wiem czemu nie mogę głosować codziennie (jedynie co dwa dni)

Drogi molkens, głosować można co 24 godziny, liczy się czas oddania ostatniego głosu. Być może zagłosowałeś dnia poprzedniego o np. 15:24, a dnia kolejnego próbowałeś oddać głos o godzinie 15:03. Następnym razem upewnij się czy głosujesz po upłynięciu pełnych 24 godzin.

Pozdrawiamy i życzymy powodzenia, zespół Słuchowiska