Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Sluchowisko
Miasto:-
Ilość postów:108
Witaj kotarz,
swoje zdjęcie możesz odnaleźć albo po dacie dodania (pamiętając na której stronie się znajdowało), pamiętając twój numer zdjęcia i wpisując go na zasadzie podmiany w pasku narzędzi, albo jeszcze prościej - przez sortowanie wg nazwy - najpierw sortują się znaczki (cudzusłów, trzykropki), potem - zdjęcia układają się alfabetycznie.
Odnośnie rankingu - zrezygnowaliśmy od początku z tej opcji, aby użytkownicy nie sugerowali się punktacją i nie przyznawali swoich głosów na zdjęcia, które prowadzą w rankingu.
Pozdrawiamy
wczesajka
Miasto:o
Ilość postów:2

a ja mam takie zapytanie: Czy istaniałaby możliwość segregowania zdjęć wg zdobytych punktów?
i jednoczesnie prosba- jelsi tak to bardzo prosze 
wczesajka
Miasto:o
Ilość postów:2

a ja mam takie zapytanie: Czy istaniałaby możliwość segregowania zdjęć wg zdobytych punktów? i jednoczesnie prosba- jelsi tak to bardzo prosze przepraszam- pezoczyłąm jeden wpis. :D i zdublowałam.
patti
Miasto:Warszawa
Ilość postów:14
a ja mam takie zapytanie: Czy istaniałaby możliwość segregowania zdjęć wg zdobytych punktów? i jednoczesnie prosba- jelsi tak to bardzo prosze 
Ojej, no przecież wyraźnie jest napisane u góry, że nie ma takiej opcji i że nie będzie wprowadzona, żebyśmy się nie sugerowali głosując na zdjecia ilością punktów przez nie zdobytych. Nie chce zabrzmiec niegrzecznie, ale to przeciez jasno jest wytłumaczone w poście powyżej...
patti
Miasto:Warszawa
Ilość postów:14
a ja mam takie zapytanie: Czy istaniałaby możliwość segregowania zdjęć wg zdobytych punktów? i jednoczesnie prosba- jelsi tak to bardzo prosze Ojej, no przecież wyraźnie jest napisane u góry, że nie ma takiej opcji i że nie będzie wprowadzona, żebyśmy się nie sugerowali głosując na zdjecia ilością punktów przez nie zdobytych. Nie chce zabrzmiec niegrzecznie, ale to przeciez jasno jest wytłumaczone w poście powyżej...
przepraszam! w tym samym czasie nam się musiały te odpowiedzi wyslac...
molkens
Miasto:Wola Wielka
Ilość postów:15
rozumiem że teraz kilka osób po zalogowaniu może codziennie głosować z jednego IP?
Sluchowisko
Miasto:-
Ilość postów:108
Witaj molkens, jeszcze raz zaznaczamy co już było w naszych postach wcześniej- podstawowe zasady się nie zmieniły. Nadal jest to 1 głos dziennie z jednego IP. Logowanie zupełnie tych zasad nie zmienia. Powodzenia!
molkens
Więc przez niewiedzę złamałem regulamin, wczoraj głosowałem razem z tatą. Zmyliła mnie odp jednego z forumowiczów.
Jednak z tego co wiem nigdzie nie było dokładnie zaznaczone jak wpływa dodanie logowania na sposób głosowania.
molkens
Mam nadzieję że ta pomyłka nie wpłynie negatywnie na mój udział w konkursie...
Monika
Miasto:Częstochowa
Ilość postów:3

Mam pytanie . Ludzi moi znajomi ktorzy oddaja na mnie glosy w ciagdu dnia mowia ze widza punkt ktory oddali a ja kiedy cche to sprawdzic nie widze tego i widze tylko 3 punkty przy moim zdjeciu . O co chodzi. Mam nadzieje ze glosy nie sa kierowane dla tej osoby co ma najwiecej bo to jest dosc podejrzane.