Konkurs fotograficzny! - Słuchowisko.net

Drodzy Słuchowicze! Zapraszamy do wzięcia udziału w  jubileuszowym konkursie  foto...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > UWAGA KONKURS!!! > Konkurs fotograficzny!
Konkurs fotograficzny!
12.05.2009; godz. 12:46
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Witaj kotarz,

swoje zdjęcie możesz odnaleźć albo po dacie dodania (pamiętając na której stronie się znajdowało), pamiętając twój numer zdjęcia i wpisując go na zasadzie podmiany w pasku narzędzi, albo jeszcze prościej - przez sortowanie wg nazwy - najpierw sortują się znaczki (cudzusłów, trzykropki), potem - zdjęcia układają się  alfabetycznie.

Odnośnie rankingu - zrezygnowaliśmy od początku z tej opcji, aby użytkownicy nie sugerowali się punktacją i nie przyznawali swoich głosów na zdjęcia, które prowadzą w rankingu.

Pozdrawiamy

12.05.2009; godz. 13:22

wczesajka

kobieta Wiek:22 Miasto:o Ilość postów:2
gg
o

a ja mam takie zapytanie: Czy istaniałaby możliwość segregowania zdjęć wg zdobytych punktów?

i jednoczesnie prosba- jelsi tak to bardzo prosze uśmiech 2

12.05.2009; godz. 13:24

wczesajka

kobieta Wiek:22 Miasto:o Ilość postów:2
gg
o

a ja mam takie zapytanie: Czy istaniałaby możliwość segregowania zdjęć wg zdobytych punktów?

przepraszam- pezoczyłąm jeden wpis.

:D i zdublowałam.

12.05.2009; godz. 13:25

patti

kobieta Wiek:26 Miasto:Warszawa Ilość postów:14

Ojej, no przecież wyraźnie jest napisane u góry, że nie ma takiej opcji i że nie będzie wprowadzona, żebyśmy się nie sugerowali głosując na zdjecia ilością punktów przez nie zdobytych. Nie chce zabrzmiec niegrzecznie, ale to przeciez jasno jest wytłumaczone w poście powyżej...

12.05.2009; godz. 13:36

patti

kobieta Wiek:26 Miasto:Warszawa Ilość postów:14

Ojej, no przecież wyraźnie jest napisane u góry, że nie ma takiej opcji i że nie będzie wprowadzona, żebyśmy się nie sugerowali głosując na zdjecia ilością punktów przez nie zdobytych. Nie chce zabrzmiec niegrzecznie, ale to przeciez jasno jest wytłumaczone w poście powyżej...

uśmiech 2 przepraszam! w tym samym czasie nam się musiały te odpowiedzi wyslac...

12.05.2009; godz. 16:11

molkens

kobieta Wiek:17 Miasto:Wola Wielka Ilość postów:15

rozumiem że teraz kilka osób po zalogowaniu może codziennie głosować z jednego IP?

12.05.2009; godz. 16:21
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Witaj molkens, jeszcze raz zaznaczamy co już było w naszych postach wcześniej- podstawowe zasady się nie zmieniły. Nadal jest to 1 głos dziennie z jednego IP. Logowanie zupełnie tych zasad nie zmienia. Powodzenia!

12.05.2009; godz. 16:58

molkens

Więc przez niewiedzę złamałem regulamin, wczoraj głosowałem razem z tatą. Zmyliła mnie odp jednego z forumowiczów.

Jednak z tego co wiem nigdzie nie było dokładnie zaznaczone jak wpływa dodanie logowania na sposób głosowania.

12.05.2009; godz. 17:14

molkens

Mam nadzieję że ta pomyłka nie wpłynie negatywnie na mój udział w konkursie...

12.05.2009; godz. 23:52

Monika

kobieta Wiek:21 Miasto:Częstochowa Ilość postów:3
gg
2205066

Mam pytanie . Ludzi moi znajomi ktorzy oddaja na mnie glosy  w ciagdu dnia  mowia ze widza punkt ktory oddali a ja  kiedy cche to sprawdzic nie widze tego i widze tylko 3 punkty przy moim zdjeciu . O co chodzi. Mam nadzieje ze glosy nie sa kierowane dla tej osoby co ma najwiecej bo to jest dosc podejrzane.