Konkurs fotograficzny! - Słuchowisko.net

Drodzy Słuchowicze! Zapraszamy do wzięcia udziału w  jubileuszowym konkursie  foto...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > UWAGA KONKURS!!! > Konkurs fotograficzny!
Konkurs fotograficzny!
06.05.2009; godz. 10:09
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Witaj kita1963! Dziękujemy za wpis. Zapis ten oznacza próbę włamania do systemu i wszelkie inne nieuczciwe czynności, które zostaną wychwycone przez administratora i nie będą pozostawiały wątpliwości, że były próbą oszukania wyników.  W konkursie dziennie można oddać tylko jedn głos z jednego IP,  dlatego nie ma możiwości by na zdjęcia głosowały  różne osoby z jednego IP,  ponieważ nie bylibyśmy wtedy w stanie sprawdzić czy głosowania dokonała jedna osoba czy kilka.

Pozdrawiamy!
Zespół Słuchowiska!

06.05.2009; godz. 12:53

Monika

kobieta Wiek:21 Miasto:Częstochowa Ilość postów:3
gg
2205066

uśmiech 2uśmiech 2 moze zle sie wyrazilam. Nie chodzilo mi o profesjoonalistow tylko o ludzi ktorzy by wedlug wlasnej opini uznali zdjecia  . chodzi tu glownie o te  znajomosci ze kto wiecej ma znajomych ten poprostu wygra. hehehe Nie mam pretensji ale wtedy wydaje mi sie ze bylo by sprawiedliwie. te jury mogloby sie skladac z roznych osob i nie koniecznie  znajoacych sie na fotografi uśmiech 2uśmiech 2 POZDRAWIAM

PS. ja tak zawsze chaotycznie pisze a potem   okazuje sie ze nie o to mi chodzilo  hehe uśmiech 2

06.05.2009; godz. 13:09
zdjecie

Sluchowisko

Moniko bardzo dziękujemy za Twoją sugestię uśmiech 2) Długo zastanawialiśy się nad tym jak zrobić głosowanie i po wielu wielu ustaleniach uznaliśmy, że z wielu względów rozwiązanie "głosowanie internatów" okazało się najlepsze. Weźmiemy jednak Twoją opinię pod uwagę, gdy będziemy organizowali kolejny konkurs , może tak jak sugerowaliście zrobimy głosowanie mieszane oczko 2

Pozdrawiamy!

07.05.2009; godz. 10:57

kita1963

kobieta Wiek:46 Miasto:Dębica Ilość postów:3

Szkoda że nie mogą głosować tylko osoby zalogowane w serwisie. Większość dostawców internetu oferuje zmienne IP, więc rzaden problem zagłosować, zrestartować połączenie i zagłosować pod innym IP. Trzeba liczyć na uczciwość internautów

07.05.2009; godz. 11:16
zdjecie

Sluchowisko

kita1963, poprzez zezwolenie na głosowanie osobom niezalogowanym, ułatwiliśmy procedurę oddawania głosów dla Waszego dobra. Nikt nie logowałby się na serwisie  nie zakładał konta tylko po to, by oddać głos na zdjęcie- tym gorzej dla Was, uczestników konkursu. Co do zmiennego IP masz rację, są dostawcy, którzy oferują zmienne IP,  ale mamy  również inne zabezpieczenia, które uniemożliwiają oddawanie głosów w sposób nieuczciwy, więc się nie martwcie uśmiech 2

Zespół Słuchowiska,

Powodzenia!

07.05.2009; godz. 12:13

kita1963

kobieta Wiek:46 Miasto:Dębica Ilość postów:3

To super, pozostaje jeszcze kwestia głosowania "rodzinnego" z jednego komputera i różnego IP, ale to już nie mój problem, bo nie daję zdjęć. Pytałem z ciekawości zasad takiego sposobu głosowania.

Pozdrawiam serdecznie

07.05.2009; godz. 13:21
zdjecie

Sluchowisko

kita1963, masz jeszcze trochę czasu! Weź aparat w rękę, jest piękna pogoda, potrafi dobrze zainspirować, namawiamy! uśmiech 2

11.05.2009; godz. 8:49

yorryk

kobieta Wiek:51 Miasto:Warszawa Ilość postów:2

Gdzie ten formularz do dodawania zdjęć do konkursu?

11.05.2009; godz. 22:44
zdjecie

blizni__

kobieta Wiek:44 Miasto:Wrocław Ilość postów:16
blog
Mój blog

Czytam i widze cos nie tak ...tak się zastanawiałam o konkurs fotograficzny pt. Cisza  ten wszystkie zdjecia naprawdę coś pieknie ... ale mam pytanie czy na konkursy jest tylko dla nieslyszacych ?czy dla wszystkich ?Patrze i czytam na forum ,że wszystkich komentarze sie; kłotnia nieporozumienie niesprawiedliwe itd....ja bym probonowalam aby do administratora Sluchowisko same wybiera ktore zdjecie najbardziej i pasuje na CISZY i opis na zdjeciu  niż my! Serdecznie pozdrawiam dla wszystkich komentarze i Sluchowisko uśmiech 2

11.05.2009; godz. 22:59

kotarz

kobieta Wiek:44 Miasto:Kraków Ilość postów:1

Cześć! A ja  zupełnie z innej beczki...Nie umiem znależć sposobu na łatwe odszukanie swoich zdjęć konkursowych, muszę szukać po dacie

dodania. I czy jest jakas metoda, aby zobaczyć jak wygląda aktualna punktacja zdjęć moich oraz innych uczestników? Ranking jakiś?

Może to gdzieś jest, a ja jestem mało spostrzegawczy? pozdrawiam