Konkurs fotograficzny! - Słuchowisko.net

Drodzy Słuchowicze! Zapraszamy do wzięcia udziału w  jubileuszowym konkursie  foto...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > UWAGA KONKURS!!! > Konkurs fotograficzny!
Konkurs fotograficzny!
02.04.2009; godz. 11:39
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Drodzy Słuchowicze!

Zapraszamy do wzięcia udziału w  jubileuszowym konkursie  fotograficznym!  Na tym etapie możecie wysłać 3 zdjęcia konkursowe w temacie Sfotografuj ciszę.  Już 9 maja będziecie mogli wziąć udział w głosowaniu na najlepsze nadesłane propozycje i wybra zwycięzców! Zaproście znajomych do wspólnej zabawy! Więcej informacji na httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/konkurs/

Pozdrawiamy i życzymy powodzenia oraz zachęcamy do dyskusji na temat Waszych prac w osobnym wątku w tym temacie,

Zespół Słuchowiska!
03.04.2009; godz. 15:07

patti

kobieta Wiek:26 Miasto:Warszawa Ilość postów:14

o, świetnie! na pewno wezmę udziałuśmiech 2

15.04.2009; godz. 11:59
zdjecie

Sluchowisko

Już 15 kwietnia zapraszamy wszystkich Słuchowiczów do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym Sfotografuj ciszę!
Do wygrania cenne nagrody w postaci aparatów fotograficznych!
Więcej informacji znajdziecie wkrótce w sekcji Nowości.

Pozdrawiamy serdecznie!

Załoga Słuchowiska.
17.04.2009; godz. 16:34
zdjecie

Sluchowisko

Awaria. 17 kwietnia w godz. 13:00-16:00 pojawiła się niezależna od nas awaria systemu uniemożliwiająca dodawanie zdjęć na konkurs "Sfotografuj ciszę". Za ewentualne problemy przepraszamy i zachęcamy do powtórnego dodania fotografii, jeśli natkęliście się na problemy w tym właśnie czasie. W razie jakichkolwiek problemów prosimy o kontakt (httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/kontakty/). Życzymy dobrej zabawy i powodzenia!uśmiech 2

18.04.2009; godz. 13:44
zdjecie

Kondi

kobieta Wiek:26 Miasto:Warszawa Ilość postów:2

Z tego co widzę zainteresowanie konkursem jest olbrzymie uśmiech 2

Pozdrawiam Słuchowiczów

20.04.2009; godz. 12:37
zdjecie

Sluchowisko

Drodzy Słuchowicze!

Specjalnie dla Was stworzyliśmy możliwość komentowania zdjęć w konkursie fotograficznym bez potrzeby logowania się do serwisu!

Mamy nadzieję, że to ułatwi Wam  korzystanie z wszystkich funkcjonalności portalu i zachęci do szerokiego komentowania uśmiech 2

Zapraszamy także do zostawiania wrażeń w wątku "Dyskusje o ciszy".

Powodzenia!

Zespół Słuchowiska!

22.04.2009; godz. 17:02

patti

kobieta Wiek:26 Miasto:Warszawa Ilość postów:14

o matko! zanim się zorientowałam konkurs ruszył pełną parą!!! pamiętam, że jeszcze zanim wystartował pisałam, że na pewno wezmę w nim udział. minęło parę dni od startu, a tu chyba ze 100 zdjęć! no nic, będę musiała w weekend skorzystać z pięknej pogody i wybrać się z aparatem na poszukiwanie inspiracjiuśmiech 2 tak to jest jak się nieustająco przekłąda wszystko na później... pozdrawiam wszystkich, którzy zdjecia juz nadesłali i tych, którzy jak ja się próbują zebrać. no i oczywiscie tych, którzy tylko oglądają i podziwiają jak wiele różnych skojarzeń może wywołać haslo "cisza".

04.05.2009; godz. 18:35

Monika

kobieta Wiek:21 Miasto:Częstochowa Ilość postów:3
gg
2205066

A ja tak sobie myśle  ze fajnie by bylo gdyby to ludzi wyznaczeni czyli jacys profesjonalisci wybierali fotki ktore wygraja. Oczywiscie glosowanie takze  ale   ten aparat to wysoka stawka  i mysle ze  bylo by sparwiedliwiej bo w sumie kto bedzie mial wiecej znajomych ten wygra uśmiech 2.  a ak by wybieralo jury to  wszysycy by mieli rowne szanse . MAm nadzieje ze nikogo nie uraizlam . Zreszta zobaczymy kazdy ma szasne mimo to uśmiech 2 POWODZENIA DLA WSZYTSKICH .

05.05.2009; godz. 11:29
zdjecie

dochna

kobieta Wiek:25 Miasto:Warszawa Ilość postów:19

Cześć wszystkim,

Moniko myślę, że oba sposoby oddawalnia głosów maja swoje plusy i minusy oczko 2  Ja osobiście uważam, że dobrze, że głosują inetrnauci.  Jakby oceniali profesjonaliści, oceniali by na pewno: jakość zdjęcia (a dlaczego ktos, kto ma gorszy aparat ma mieć mnijesze szanse) to, czy ktoś obrabiał zdjęcie w programie graficznym ( a jak ktoś takiego nie posiada lub nie umie?) kompozycję zdjęcia ( która tutaj myślę nie jest najważniejsza). Moim zdaniem ten konkurs powinno miec rawo wygrać zdjęcie zaróno z aparatu profesjonalnego jak i z komorki. To jest konkurs w ktorym liczy się to jak my postrzegamy ciszę, jak ją odieramy , a więc pomysł, a nie "profesjonalizm" zdjęcia. A pomysł myślę, że najlepiej docenią internauci, a nie profesjonalni fotografowie. Tak mi się wydaje, ale to ocena subiektywna. A co do znajomych masz  rację, ale zawsze możemy liczyć na głosy stałych użytkowników portalu, którzy nie mają swoich zdjęć w konkursie lub tych, którzy są obiektywni i oceniają zdjęcia wg uznania :D. Powodzenia!

PS. Moze następny konkurs będzie się składał zarówno z oceny internautów jak i profesjonalistów, może to jest rozwiązanie oczko 2

powodzenia!

05.05.2009; godz. 21:15

kita1963

kobieta Wiek:46 Miasto:Dębica Ilość postów:3

Witam wszystkich

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co znaczy zapis w regulaminie:

"Wszelkie próby nieuczciwego podbijania wyników będą dyskwalifikowały Uczestnika"

Czy jeśli kilka osób odda głos z jednego adresu IP w jednym dniu to już jest "nieuczciwe podbijanie wyników"? Jak rozumieć ten zapis?

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Strony:

powrót