poznajmy się - Słuchowisko.net

jestem osobą słabosłyszącą,chętnie poznam osoby również osoby z wadą słuchu.Najmilej...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > Poznajmy się > poznajmy się
poznajmy się
25.06.2010; godz. 17:44

dziuska

kobieta Wiek:29 Miasto:Warszawa Ilość postów:2

Witam,

Szukam kontaktu do osób niesłyszacych w wieku 30-60 lat z Warszawy lub okolic.Będę wdzieczna za kazdy kontakt.

Pozdrawiam serdecznie

15.07.2010; godz. 22:48

anitus72

kobieta Wiek:38 Miasto:Stargard Ilość postów:4

Witam! Jestem słabosłysząca od urodzenia i lubię poznawać ludzi takich jak ja. Mieszkam w Stargardzie Szczecińskim, mam 38 lat i wspaniałego synka 3 letniego który na szczęście dobrze słyszyuśmiech Coś tu cicho na tym forum....

18.10.2010; godz. 21:34

Ryszard3

kobieta Wiek:54 lat Miasto:warszawa Ilość postów:3
gg
9019367
blog
Mój blog

Witam anitusn72! podobnie jak ty jestem osobą niedosłyszącą od urodzenia,mieszkam w W-wie.Bardzo chętnie nawiążę z takimi osobami jak ty.Proszę o kontakt na gg9019367  lub adres mailowy ryszard1136@wp.pl  .łączę pozdrowienia.

20.01.2011; godz. 20:14

Beatka123

kobieta Wiek:36 Miasto:Nowy Sącz Ilość postów:2

Witam Was!

Jestem niedosłyszącym 33latkiem , prawe ucho wyautowane /lewe pracuje ale mi szumi czasami bardziej czasami mniej, słyszę też czasami mniej a czasami więcej uśmiech
Moja „przygoda” ze słuchem zaczęła się w okresie  licealnym, 
jeden konował załatwił mnie zastrzykami, po czym zdjął z siebie odpowiedzialność i zostawił mnie z tym samego...smutny
Ale co ja wam tu będę imputował przecież Wy to wszystko znacie z własnych autopsji, okoliczności tylko nieco inne...

Chętnie popiszę z kimś o doli i niedoli – na poważno i na śmieszno – o sobie i o tobie – ot tak po prostu niech Was paluszki po klawiaturce niosą uśmiech  aRTe

23.01.2011; godz. 22:16

pablo_radom

kobieta Wiek:27 Miasto:Radom Ilość postów:1

Witam!Jestem niedosłyszącym chłopakiem z Radomia.Mój problem z niedosłuchem obustronnym zaczął się w średniej szkole.Diagnoza- nieodwracalny niedosłuch odbiorczy.Noszę aparat słuchowy dopiero od 2 lat.Wcześniej jakoś dawałe sobie bez niego radę, skonczyłem 5letnie dzienne studia na politechnice, pracowałem jako informatyk w różych firmach. Jednak życie z niedosłuchem daje w kość.Obecnie mam aparat wewnątrzuszny Starkey i jestem z niego bardzo zadowolony.Chętnie poznam inne osoby niedosłyszące.

09.02.2012; godz. 18:19

Wawelowe

kobieta Wiek:25 Miasto:Krak Ilość postów:2

Hej,

jestem krakowską organizatorką speed-datingów i z okazji Walentynek robimy coś, na co chcielibysmy baaardzo zaprosić osoby z wadami słuchu.

Robimy randkę milczącą. Zupełnie bez słów. Tylko spojrzenia i zachwyty.

Tu są wszystkie szczegóły:

httpniepewny 2/www.wawelowe.pl/p/najcichsza-randka-swiata-12022012.html

Bardzo bym chciała, żeby to wydarzenie wyciągnęło z domu kilka niesłyszących osób!

Płacenie za udział w imprezie odbywa się na zasadzie "co łaska", więc chyba nie łamię żadnego regulaminu pisząc ten post...?