Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
dziuska
Miasto:Warszawa
Ilość postów:2
Witam,
Szukam kontaktu do osób niesłyszacych w wieku 30-60 lat z Warszawy lub okolic.Będę wdzieczna za kazdy kontakt.
Pozdrawiam serdecznie
anitus72
Miasto:Stargard
Ilość postów:4
Witam! Jestem słabosłysząca od urodzenia i lubię poznawać ludzi takich jak ja. Mieszkam w Stargardzie Szczecińskim, mam 38 lat i wspaniałego synka 3 letniego który na szczęście dobrze słyszy
Coś tu cicho na tym forum....
Witam anitusn72! podobnie jak ty jestem osobą niedosłyszącą od urodzenia,mieszkam w W-wie.Bardzo chętnie nawiążę z takimi osobami jak ty.Proszę o kontakt na gg9019367 lub adres mailowy ryszard1136@wp.pl .łączę pozdrowienia.
Beatka123
Miasto:Nowy Sącz
Witam Was! Jestem niedosłyszącym 33latkiem , prawe ucho wyautowane /lewe pracuje ale mi szumi czasami bardziej czasami mniej, słyszę też czasami mniej a czasami więcej Chętnie popiszę z kimś o doli i niedoli – na poważno i na śmieszno – o sobie i o tobie – ot tak po prostu niech Was paluszki po klawiaturce niosą 
Moja „przygoda” ze słuchem zaczęła się w okresie licealnym, jeden konował załatwił mnie zastrzykami, po czym zdjął z siebie odpowiedzialność i zostawił mnie z tym samego...
Ale co ja wam tu będę imputował przecież Wy to wszystko znacie z własnych autopsji, okoliczności tylko nieco inne...
aRTe
pablo_radom
Miasto:Radom
Ilość postów:1
Witam!Jestem niedosłyszącym chłopakiem z Radomia.Mój problem z niedosłuchem obustronnym zaczął się w średniej szkole.Diagnoza- nieodwracalny niedosłuch odbiorczy.Noszę aparat słuchowy dopiero od 2 lat.Wcześniej jakoś dawałe sobie bez niego radę, skonczyłem 5letnie dzienne studia na politechnice, pracowałem jako informatyk w różych firmach. Jednak życie z niedosłuchem daje w kość.Obecnie mam aparat wewnątrzuszny Starkey i jestem z niego bardzo zadowolony.Chętnie poznam inne osoby niedosłyszące.
Wawelowe
Miasto:Krak
Hej,
jestem krakowską organizatorką speed-datingów i z okazji Walentynek robimy coś, na co chcielibysmy baaardzo zaprosić osoby z wadami słuchu.
Robimy randkę milczącą. Zupełnie bez słów. Tylko spojrzenia i zachwyty.
Tu są wszystkie szczegóły:
http
/www.wawelowe.pl/p/najcichsza-randka-swiata-12022012.html
Bardzo bym chciała, żeby to wydarzenie wyciągnęło z domu kilka niesłyszących osób!
Płacenie za udział w imprezie odbywa się na zasadzie "co łaska", więc chyba nie łamię żadnego regulaminu pisząc ten post...?