Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
CzarnaDusza
Miasto:Gdańsk
Ilość postów:3
Dopiero co sie zapisałam na tą stronkę i widzę że coś cisza pod tym tematem. Chodź mam wiele do powiedzenia to tylko się przedstawię. Sama niedosłyszę od dziecka wiele przeszłam z faktu nie zrozumienia przez ludzi jak to jest coraz gorzej nie słyszeć. A przecież jesteśmy tacy jak inni tylko że z wadą słuchu. Nie umiem zrouzmieć dzisiejszego świata. Jestem z Gdańska i dzięki ciężkiej wytrwałej pracy pełnej łez i wątpliwości nauczyłam się normalnie mówić i pisać. Tak że jakos pod malutkim wzgledem zakrywam swoją wadę. Pozdrawiam wszystkich i ciesze się że nie jestem sama!
sukulek
Miasto:prowincja Mazowsza
Ilość postów:7
Witam wszystkich forumowiczów
Przypadkowo , znalazłam w sieci waszą stronkę i od razu przypadła mi do gustu .
Mam postępującą głuchotę , obu uszu , z powodów alergicznych . Używam , od wielu lat aparatów słuchowych , jako pracująca wśród zdrowych .
.Mam wiele hobby i zainteresowań , lubię podróże , wycieczki rowerowe .
Serdecznie pozdrawiam.
Witam Was, od kilkunastu lat nie słyszę praktycznie na prawe ucho. Ostatnio lekarz jednak stwierdził, że ucho jest głuche i nie pomogą zwykłe aparaty słuchowe.
poznajmy sie jestem ze szczecina lat 30 na imie mam Krzysztof
Witam Was, od kilkunastu lat nie słyszę praktycznie na prawe ucho. Ostatnio lekarz jednak stwierdził, że ucho jest głuche i nie pomogą zwykłe aparaty słuchowe.
Prosze Cię o kontakt pozdrawiam krzysztof szczecin
sukulek
Miasto:prowincja Mazowsza
Ilość postów:7
Witaj , mało kto tu zagląda , ale ja cię serdecznie witam
Kacper23
Miasto:Wrocław
Ilość postów:1
Dopiero co sie zapisałam na tą stronkę i widzę że coś cisza pod tym tematem. Chodź mam wiele do powiedzenia to tylko się przedstawię. Sama niedosłyszę od dziecka wiele przeszłam z faktu nie zrozumienia przez ludzi jak to jest coraz gorzej nie słyszeć. A przecież jesteśmy tacy jak inni tylko że z wadą słuchu. Nie umiem zrouzmieć dzisiejszego świata. Jestem z Gdańska i dzięki ciężkiej wytrwałej pracy pełnej łez i wątpliwości nauczyłam się normalnie mówić i pisać. Tak że jakos pod malutkim wzgledem zakrywam swoją wadę. Pozdrawiam wszystkich i ciesze się że nie jestem sama!
Właściwie to nie napisałem nic na temat, ale po prostu musiałem to powiedzieć, więc z góry przepraszam za zaśmiecanie forum...
ciciatek
Miasto:Rybnik
Witam nazywam sie Marzena ja jestem osobą słyszącą. Skonczyłam I stopień języka migowego i jestem bardzo zadowolona z siebie bo dzieki temu nie stawiam żadnych barier między ludzmi co słyszą a tymi co nie słyszą. Jesteście normalnymi fajnymi ludźmi a skoro ktoś wymyślił język migowy to warto się go nauczyć bo dzięki niemu możemy także z wami zawierac przjaźnie a co sprawia, że wszyscy jesteśmy RÓWNI NIe miałam nigdy okazji porozmawiac z osobami nie słyszącymi ale myślę że może kiedyś będe miała okazje zapoznac sie z kims spardzić moje umiejętności w tym języku ale również zaprzyjaźnić sie z kimś. Pozdrawiam 
Witaj jestem ze szczecina rownież wadą sluchu jesli chcesz to sie odrzwij
Iwi34
Miasto:Łódź

witam serdecznie wszystkich,jestem z Łodzi i chetnie poznam osoby niedosłyszące tak samo jak ja.Mam 34 lata i wychowuje sama synka.Fajne znajomości rodzą ciekawe chwile,wspólne wsparcie,wyjście, najważniejsze to myśl że nie jesteś sam.pozdrawiam
darek71
Miasto:Trójmiasto

Witam serdecznie wszystkich, pierwszy raz tu jestem bo bardzo mi to podoba stronka, jestem z Trójmiasta i chetnie poznam osoby słabosłyszące tak samo jak ja.Mam 38 lat .Wolny Kawaler, dzięki czemu funkcjonuje jak normalny człowiek znam troszkę migowy.Chętnie poznam osoby z słuchowiska