poznajmy się - Słuchowisko.net

jestem osobą słabosłyszącą,chętnie poznam osoby również osoby z wadą słuchu.Najmilej...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > Poznajmy się > poznajmy się
poznajmy się
04.02.2010; godz. 22:51

Beata77

kobieta Wiek:33 Miasto:Kraków Ilość postów:1
gg
3797935

Witamuśmiech 2  Mało osób wpisało się w tej rubryce uśmiech 2 Dziś pierwszy raz zaglądnęłam na tę stronę. 

Mam obustronny niedosłuch. Niedawno kupiłam sobie nowe aparaty. Jak na razie działająuśmiech 2 Może ktoś w moim wieku pojawi się na tym forumuśmiech 2? Pozdrawiam z Krakowa

Beata
06.02.2010; godz. 18:55

kot7

kobieta Wiek:21 Miasto:Wrocław Ilość postów:3

tak się zastanawiam dlaczego zniknął mój post z tego tematu ...

12.02.2010; godz. 23:18

aRTe

kobieta Wiek:33 Miasto:Dolnyśląsk Ilość postów:1

Witam Was!

Jestem niedosłyszącym 33latkiem , prawe ucho wyautowane /lewe pracuje ale mi szumi czasami bardziej czasami mniej, słyszę też czasami mniej a czasami więcej uśmiech
Moja „przygoda” ze słuchem zaczęła się w okresie  licealnym, 
jeden konował załatwił mnie zastrzykami, po czym zdjął z siebie odpowiedzialność i zostawił mnie z tym samego...smutny
Ale co ja wam tu będę imputował przecież Wy to wszystko znacie z własnych autopsji, okoliczności tylko nieco inne...

Chętnie popiszę z kimś o doli i niedoli – na poważno i na śmieszno – o sobie i o tobie – ot tak po prostu niech Was paluszki po klawiaturce niosą uśmiech  aRTe

07.03.2010; godz. 0:07

sylwia87

kobieta Wiek:22 Miasto:Bydgoszcz Ilość postów:3

Witam wszystkich serdecznie!!!!

jestem osobą słyszącą, jednak bardzo interesują mnie Wasze problemy poieważ piszę pracę magisterską na temat języka migowego i osób nim się posługującychuśmiech 2 Wiem, że to niwielki krok w próżnię, ale z całego serduszka chce pokazać jak cudownymi jesteście ludźmi i jak ciężko jest Wam żyć w otaczającym świecie!!

Poszukuje jednak osób, które pomogą mi stworzyć moją pracę, stwórzmy ją razemuśmiech 2 czekam na Waszą pomoc!!!!uśmiech 2

Pozdrawiamuśmiech 2

26.03.2010; godz. 18:19

qotsa

kobieta Wiek:19 Miasto:Wąchock Ilość postów:6

Witam wszystkich serdecznie!!!!

jestem osobą słyszącą, jednak bardzo interesują mnie Wasze problemy poieważ piszę pracę magisterską na temat języka migowego i osób nim się posługującychuśmiech 2 Wiem, że to niwielki krok w próżnię, ale z całego serduszka chce pokazać jak cudownymi jesteście ludźmi i jak ciężko jest Wam żyć w otaczającym świecie!!

Poszukuje jednak osób, które pomogą mi stworzyć moją pracę, stwórzmy ją razemuśmiech 2 czekam na Waszą pomoc!!!!uśmiech 2

Pozdrawiamuśmiech 2

Wybacz, ale jak to możliwe że piszesz pracę magisterską w wieku 22 lat? Chyba licencjacką.

14.04.2010; godz. 12:43

Robertte

kobieta Wiek:53 Miasto:Łódź Ilość postów:9

Witam wszystkich.

Mam na imię Robert. Mam 53 lata.

Internet mam dopiero od kilku miesięcy i ciągle się go uczę.

Niedosłyszę od wczesnego dzieciństwa (ale, jak twierdzą rodzice urodziłem sie słyszący).

Od kilkudziesięciu lat noszę aparaty i juz nie wyobrażam sobie zycia bez nich.

Pozdrawiam wszystkich

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

14.04.2010; godz. 12:45

Robertte

kobieta Wiek:53 Miasto:Łódź Ilość postów:9

Przepraszam załączył mi się jakiś dziwny tekst w poprzednim wpisie.

Nie umiem go usunąć.

30.04.2010; godz. 10:05

IS77

kobieta Wiek:33 Miasto:Lwówek Śląski Ilość postów:1

Wita. Własnie się zapisałam na stronę. Narazie się rozglądam, ale miło by było, gdyby sie okazało, ze to dla mnie właściwe miejsce. Mam 33 lata, mam niedosłuch od dziecka. Pozdrawiam uśmiech 2

03.05.2010; godz. 19:24

galeusz6

kobieta Wiek:30 Miasto:szczecin Ilość postów:4
blog
Mój blog

Witam Was, od kilkunastu lat nie słyszę praktycznie na prawe ucho. Ostatnio lekarz jednak stwierdził, że ucho jest głuche i nie pomogą zwykłe aparaty słuchowe.

Odezwij sie jesli możesz pozdrawiam Krzysztof

04.05.2010; godz. 21:54
zdjecie

jano

kobieta Wiek:49 Miasto:Sosnowiec Ilość postów:1
gg
2669904

Wita. Własnie się zapisałam na stronę. Narazie się rozglądam, ale miło by było, gdyby sie okazało, ze to dla mnie właściwe miejsce. Mam 33 lata, mam niedosłuch od dziecka. Pozdrawiam uśmiech 2

Cześć, Mam 49 lat, niedosłuch obuuszny, noszę aparat na lewym uchu. Jeśli masz jakieś problemy, po prostu pisz. Ja sam przeżyłem mnóstwo problemów i jakoś radzę sobie w tym zwariowanym świecie. Pozdrawiam oczko 2

Witam, jestem tu pierwszy raz. Chciałbym nawiązać kontakt z ludźmi odnośnie problemów osób niepełnosprawnych, w tym przede wszystkim osób niedosłyszących i głuchych. Sam niedosłyszę od urodzenia, noszę aparat na jedno ucho. Sprawa dotyczy przede wszystkim sposobu traktowania odób niepełnosprawnych w instytucjach i urzędach - ponoć konstytucja traktuje nas równo; a jak jest w tych instytucjach - wiadomo. Chyba zacząć trzeba walczyć o to, bo dotyczy nas wszystkich. Pozdrawiam