Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
rysz8
Miasto:Warszawa
Ilość postów:4
jestem osobą słabosłyszącą,chętnie poznam osoby również osoby z wadą słuchu.Najmilej są widziane osoby w wieku 40-55 lat.
barbara
Miasto:leszno
Ilość postów:3
Witam na forum ,mam syna niedosłyszącego ma15 lat,pozdrawiam.
Gosia2009
Miasto:Szczecin
Ilość postów:1
Witam Was, od kilkunastu lat nie słyszę praktycznie na prawe ucho. Ostatnio lekarz jednak stwierdził, że ucho jest głuche i nie pomogą zwykłe aparaty słuchowe.
czarnulka
Miasto:Gdansk
Ilość postów:2
Witajcie Was. Od urodzenia słabo slyszę. Na lewym uchu noszę aparat słuchowy a na prawej uchu nie słyszę. Chetnie poznać z ludzmi z wadą słuchu. Pozdrawiam Was
rysz8
Miasto:Warszawa
Ilość postów:4
Witajcie Was. Od urodzenia słabo slyszę. Na lewym uchu noszę aparat słuchowy a na prawej uchu nie słyszę. Chetnie poznać z ludzmi z wadą słuchu. Pozdrawiam Was
miło cię poznać.ja również słabo słysze,ale odwrotnie jak u ciebie.Nalewe nic nie słyszę,a na prawe tak sobie i noszę na nim aparat słuchowy.jestem na rencie inwalidzkiej.Nie pracuję zawodowo,mieszkam blisko centrum W-wy.Nie wiele znam języka migowego,on mi w tej chwili nie jest aż tak potrzebny.Proszę o kontakt na gg 15777039 lub ryszard1136@wp.pl .
kasiulap
Miasto:Wolica
Ilość postów:16
nie mam wady sluchu, ale mam kolege ktory ja posiada, wspaniala, wartosciowa osoba
kasiulap
Miasto:Wolica
Ilość postów:16
zalogowalam sie na waszym portalu bo chcialam wziac udzial w konkursie opisujacym cisze, oto moje zdjecie http
/www.sluchowisko.net/konkurs/1/zdjecie/528/ jesli uwazacie ze dobrze ja oddalam to prosze o glos, to jest moja wizja ciszy, jej obraz, jestem ciekawa czy sie ze mna zgodzicie...
pozdrawiam
Olcia1602
Miasto:Ostrołęka
Ilość postów:5
Witam... Od urodzenia jestem osobą niesłyszącą, ale się nie poddaję... Fajnie jest byc wśród swoich...
Pozdrawiam 
Olcia1602
Miasto:Ostrołęka
Ilość postów:5
PS. Prawdopodobnie jestem najmłodsza na tym forum :D ale to nie przeszkadza mi 

CzarnaDusza
Miasto:Gdańsk
Ilość postów:3
Dopiero co sie zapisałam na tą stronkę i widzę że coś cisza pod tym tematem. Chodź mam wiele do powiedzenia to tylko się przedstawię. Sama niedosłyszę od dziecka wiele przeszłam z faktu nie zrozumienia przez ludzi jak to jest coraz gorzej nie słyszeć. A przecież jesteśmy tacy jak inni tylko że z wadą słuchu. Nie umiem zrouzmieć dzisiejszego świata. Jestem z Gdańska i dzięki ciężkiej wytrwałej pracy pełnej łez i wątpliwości nauczyłam się normalnie mówić i pisać. Tak że jakos pod malutkim wzgledem zakrywam swoją wadę. Pozdrawiam wszystkich i ciesze się że nie jestem sama!