poznajmy się - Słuchowisko.net

jestem osobą słabosłyszącą,chętnie poznam osoby również osoby z wadą słuchu.Najmilej...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Strony:

Forum > Poznajmy się > poznajmy się
poznajmy się
18.02.2009; godz. 12:25
zdjecie

rysz8

kobieta Wiek:52 Miasto:Warszawa Ilość postów:4

jestem osobą słabosłyszącą,chętnie poznam osoby również osoby z wadą słuchu.Najmilej są widziane osoby w wieku 40-55 lat.

24.04.2009; godz. 11:15

barbara

kobieta Wiek:50 Miasto:leszno Ilość postów:3

Witam na forum ,mam syna niedosłyszącego ma15 lat,pozdrawiam.

27.04.2009; godz. 9:07

Gosia2009

kobieta Wiek:29 Miasto:Szczecin Ilość postów:1

Witam Was, od kilkunastu lat nie słyszę praktycznie na prawe ucho. Ostatnio lekarz jednak stwierdził, że ucho jest głuche i nie pomogą zwykłe aparaty słuchowe.

27.04.2009; godz. 15:32
zdjecie

czarnulka

kobieta Wiek:47 Miasto:Gdansk Ilość postów:2

Witajcie Was. Od urodzenia słabo slyszę. Na lewym uchu noszę aparat słuchowy a na prawej uchu nie słyszę. Chetnie poznać z ludzmi z wadą słuchu.  Pozdrawiam Wasuśmiech 2

11.05.2009; godz. 20:23
zdjecie

rysz8

kobieta Wiek:52 Miasto:Warszawa Ilość postów:4

Witajcie Was. Od urodzenia słabo slyszę. Na lewym uchu noszę aparat słuchowy a na prawej uchu nie słyszę. Chetnie poznać z ludzmi z wadą słuchu.  Pozdrawiam Wasuśmiech 2

miło cię poznać.ja również słabo słysze,ale odwrotnie jak u ciebie.Nalewe nic nie słyszę,a na prawe tak sobie i noszę na nim aparat słuchowy.jestem na rencie inwalidzkiej.Nie pracuję zawodowo,mieszkam blisko centrum W-wy.Nie wiele znam języka migowego,on mi w tej chwili nie jest aż tak potrzebny.Proszę o kontakt na gg 15777039 lub ryszard1136@wp.pl  .

12.05.2009; godz. 10:27

kasiulap

kobieta Wiek:23 Miasto:Wolica Ilość postów:16

nie mam wady sluchu, ale mam kolege ktory ja posiada, wspaniala, wartosciowa osobauśmiech 2

12.05.2009; godz. 10:32

kasiulap

kobieta Wiek:23 Miasto:Wolica Ilość postów:16

zalogowalam sie na waszym portalu bo chcialam wziac udzial w konkursie opisujacym cisze, oto moje zdjecie  httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/konkurs/1/zdjecie/528/   jesli uwazacie ze dobrze ja oddalam to prosze o glos, to jest moja wizja ciszy, jej obraz, jestem ciekawa czy sie ze mna zgodzicie...

pozdrawiamuśmiech 2

13.05.2009; godz. 20:20

Olcia1602

kobieta Wiek:16 Miasto:Ostrołęka Ilość postów:5

Witam... Od urodzenia jestem osobą niesłyszącą, ale się nie poddaję... Fajnie jest byc wśród swoich... uśmiech 2 Pozdrawiam uśmiech 2

13.05.2009; godz. 20:22

Olcia1602

kobieta Wiek:16 Miasto:Ostrołęka Ilość postów:5

PS. Prawdopodobnie jestem najmłodsza na tym forum  :D ale to nie przeszkadza mi uśmiech 2uśmiech 2

10.06.2009; godz. 18:15

CzarnaDusza

kobieta Wiek:19 Miasto:Gdańsk Ilość postów:3

Dopiero co sie zapisałam na tą stronkę i widzę że coś cisza pod tym tematem.  Chodź mam wiele do powiedzenia to tylko się przedstawię. Sama niedosłyszę od dziecka wiele przeszłam z faktu nie zrozumienia przez ludzi  jak to jest coraz gorzej nie słyszeć. A przecież jesteśmy tacy jak inni tylko że z wadą słuchu. Nie umiem zrouzmieć dzisiejszego świata. Jestem z Gdańska i dzięki ciężkiej wytrwałej pracy pełnej łez i wątpliwości nauczyłam się normalnie mówić i pisać. Tak że jakos pod malutkim wzgledem zakrywam swoją wadę. Pozdrawiam wszystkich i ciesze się że nie jestem sama!

Strony:

powrót