Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane[ R E K L A M A ]
Forum
Sluchowisko
Miasto:-
Ilość postów:108
otwieram nowy wątek zarówno dla tych, którzy szukają korepetytorów języka migowego, jak i tych, którzy chcą zaoferować swoje usługi w tym zakresie!
Pozdrawiam,
Sluchowisko 
Witam
o fajnie ,chciałam iśc na kurs j.migowego ,umiem migać że jestem tłumaczką j.migowego ale teraz wróciłam uwage
że są nowy j.migowego po raz 3,czekam z cierpliwość.... pozdrawiam 
Sluchowisko
Miasto:-
Ilość postów:108
Wszystkich poszukujących kursów języka migowego, zapraszam do odwiedzenia w zakładce "Nowości" artykułu z adresami na ten temat.
Pozdrawiam
Słuchowisko
ilonka
Miasto:warszawa
Ilość postów:25
Dla osob chcacych sie nauczyc migowego, znalazlam ogloszenie o obozie organizowanym przez Centrum Misji i Ewangelizacji:
Wśród tysięcy różnych języków na świecie jeden jest szczególny – język migowy. Zapraszamy Cię na kurs, w czasie którego poznasz „naturalny” język migowy, którym w praktyce posługują się głusi w Polsce; weźmiesz udział w warsztatach, ćwiczeniach i wykładach na temat języka i kultury ludzi głuchych; nauczysz się prowadzić rozmowę w języku migowym...
Warsztaty prowadza lektorki migowego z UW
cena 390 zl, termin: 23 czerwca-2 lipca
wiecej informacji na stronie cme.org.pl.
Ktos sie wybiera?
)
Pozdrawiam Sluchowiczow,
Ilonka
lencia767
Miasto:Gdańsk
Ilość postów:2
witam
Razem z piątką pozytywnych ludzi poszukujemy kursu lub innej możliwości nauki języka migowego w Gdńsku. Jesteśmy tylko uczniami/studentami dlatego wiele pieniędzy nie jestesmy w stanie zaoferować. bardzo nam jednak zależy na możliwości komunikacji z ludźmi głucho-niemymi dlatego będziemy wdzięczni za każdą informację lub pomoc w spłenieniu naszego marzenia