korepetycje z języka migowego - Słuchowisko.net

otwieram nowy wątek zarówno dla tych, którzy szukają korepetytorów języka mi...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Kursy/Szkolenia > korepetycje z języka migowego
korepetycje z języka migowego
26.05.2008; godz. 16:34
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

otwieram nowy wątek zarówno dla tych, którzy szukają korepetytorów języka migowego, jak i tych, którzy chcą zaoferować swoje usługi w tym zakresie!

Pozdrawiam,

Sluchowisko uśmiech 2

27.05.2008; godz. 0:07
zdjecie

blizni__

kobieta Wiek:44 Miasto:Wrocław Ilość postów:16
blog
Mój blog

Witam uśmiech 2 o fajnie ,chciałam iśc na kurs j.migowego ,umiem migać że jestem tłumaczką j.migowego ale teraz wróciłam uwage

że są nowy j.migowego po raz 3,czekam z cierpliwość.... pozdrawiam uśmiech 2

09.06.2008; godz. 14:17
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Wszystkich poszukujących kursów języka migowego, zapraszam do odwiedzenia w zakładce "Nowości"  artykułu z adresami na ten temat.

Pozdrawiam

Słuchowisko

13.06.2008; godz. 16:00
zdjecie

ilonka

kobieta Wiek:22 Miasto:warszawa Ilość postów:25

Dla osob chcacych sie nauczyc migowego, znalazlam ogloszenie o obozie organizowanym przez Centrum Misji i Ewangelizacji:

Wśród tysięcy różnych języków na świecie jeden jest szczególny – język migowy. Zapraszamy Cię na kurs, w czasie którego poznasz „naturalny” język migowy, którym w praktyce posługują się głusi w Polsce; weźmiesz udział w warsztatach, ćwiczeniach i wykładach na temat języka i kultury ludzi głuchych; nauczysz się prowadzić rozmowę w języku migowym...

Warsztaty prowadza lektorki migowego z UW

cena 390 zl, termin: 23 czerwca-2 lipca

wiecej informacji na stronie cme.org.pl.

Ktos sie wybiera?uśmiech 2)

Pozdrawiam Sluchowiczow,

Ilonka

28.08.2008; godz. 16:04

lencia767

kobieta Wiek:18 Miasto:Gdańsk Ilość postów:2

witamuśmiech 2 Razem z piątką pozytywnych ludzi poszukujemy kursu lub innej możliwości nauki języka migowego w Gdńsku. Jesteśmy tylko uczniami/studentami dlatego wiele pieniędzy nie jestesmy w stanie zaoferować. bardzo nam jednak zależy na możliwości komunikacji z ludźmi głucho-niemymi dlatego będziemy wdzięczni za każdą informację lub pomoc w spłenieniu naszego marzeniauśmiech 2