pierwsze wrazenie i pierwsza uwaga - Słuchowisko.net

po kliknięciu na wątek na stronie głownej powinny pojawiać się rozwiniete wszystkie dotychczaso...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Uwagi i propozycje do forum > pierwsze wrazenie i pierwsza uwaga
pierwsze wrazenie i pierwsza uwaga
12.05.2008; godz. 18:46

Tom24

kobieta Wiek:24 Miasto:Kraków Ilość postów:4

po kliknięciu na wątek na stronie głownej powinny pojawiać się rozwiniete wszystkie dotychczasowe posty. obecna forma jest męcząca. sama strona głowna jest przejzysta i  za to duzy plus. kolejne uwagi dopisze jak sie dokładniej przyjze forum uśmiech 2

16.05.2008; godz. 13:04
zdjecie

Sluchowisko

kobieta Wiek:- Miasto:- Ilość postów:108

Dziękujemy za uwagę odośnie forum, została ona już przekazana do administratora uśmiech 2

24.05.2008; godz. 17:17

migowy

kobieta Wiek:30 Miasto:lubuski Ilość postów:3
witam zalogowalem sie . Dalem swoja opinie . Forum ani komentarze nie przyjmują linkow ani grafiki Poprawcie mojego posta Piszę bardzo powaznie a w tekscie pojawiają sie usmieszki tekst jest scisniety nie ma światla to tez trzeba poprawic dolaczyc Edycje swoich postow.( Przynajmniej przez godzinne lub dwie) Osoba która pisała ten artykul [[httpniepewny 2/www.sluchowisko.net/artykuly/31/Kontrowersje-wokol-matury-dla-nieslyszacych/]] nie znala rzeczy kopiowala na sile inne artykuly ktore znam z Netu Pytam sie Redakcji kogo chce sciagnac ten portal ? Czy symatykow IPJM lub ONSI czy chce napisac Prawdę o Migowym? Pozdrawiam Darek W.
27.05.2008; godz. 1:54

migowy

kobieta Wiek:30 Miasto:lubuski Ilość postów:3
Mam proste pytanie do Redakcji Sluchowisko.net. Komu chcecie pomoc, komu chcecie zaszkodzić? Śmiem twierdzić, że Redakcja Sluchowisko.net nie zaznajomiła się z tematem. Redakcja Sluchowisko.net powołała się na film Renaty Kijowskiej pt: ? Niemy protest? jakoby cytat z mojego emaila. ?Artykuł był budowany na podstawie źródeł z Internetu - wykorzystanie opinii użytkowników sieci na temat matur było jak najbardziej uzasadnione- wymagał tego niejako temat.? Jeśli Redakcja Słuchowisko.net ma jakieś informacje jakoby Renata Kijowska podała nie prawdziwe informacje. Macie uzasadnione Opinie jak to mi piszecie w emailu to proszę te UZASADNIONE podąć. Wy mojego postu dokładnie nie przeczytali. Wyraźnie wam to napisałem ze Redakcja Sluchowisko.net nie Wie, kto migał tam NJM, kto migał Hybrydą a kto migał SJM. W waszym artykule pisze wyraźnie ze migają, ?PJM?. Napisałem Redakcji Sluchowisko.net ze bzdury powielacie, które ktoś tam wam napisał lub powiedział. Czy Redakcja Sluchowisko.net oglądnęła, choć raz ten filmik ?niemy protest? Jeśli nie widziała Redakcja Słuchowisko.net to napisze jednym zdaniem, dlaczego był protest głuchych (a raczej słyszącego zarządu IPJM) W ogóle to trzeba zapytać Redakcje Sluchowisko.net czy ogóle wie, o czym był film ?Niemy protest? Gdyby Redakcja Sluchowisko.net wiedziała, o czym jest film nie pisałaby bzdur i nie powoływałaby się na film ?niemy protest? Dla Redakcji Sluchowisko.net wyjaśnię, że Renata Kijowska w swym Reportażu powiedziała ze Głuchy ma problemy z napisaniem PISEMNEJ matury z języka polskiego. Kijowska Ameryki nie odkryła. Każdy głupi wie, który miał z styczność ze głuchy ma problem z językiem polskim. Ja dla Redakcji Słuchowisko.net powiem więcej, że nie tylko z językiem polskim, ale z zadaniami tekstowymi np. z matematyki i w ogóle abstrakcją ma problemy głuchy. Tego na Rasistowskich forach wam nie powiedzą. Podobnie na IPJM-owych artykułach np. Marka Świdzińskiego dowiecie się ze Głuchy nie ma problemów. Chcecie znać prawdę słuchowisko.net ? Jedzcie do Lubińca tam gdzie był zrobiony Reportaż. Droga Redakcjo Słuchowikso.Net. Film widziałem sto razy. Nic mnie tu nie zaskoczy. Nie podaje wam nowych linków nowych informacji, bo i tak żeście je zlekceważyli i nie przeczytali. Powoływanie się na Misiepysie z dEaf Ona ma ponad 40 lat to skąd może wiedzieć, co się dzieje w szkolnictwie. Podobnie pani Moderator Członek Zarządu IPJM Agnieszka Milczewska ma ponad 40 lat. Czy Redakcja wie, co to jest cześć mowy np. Rzeczownik czasownik itd. Ostatnie zdanie dla Redakcji. Tłumacze, że NJM nie zna niektórych części mowy. Nie ma takiej możliwości przetworzenia Definicji na NJM. W Internecie jest tylko jednostronna opinia Faszystów z IPJM. Nie ma informacji drugiej strony np. Ministerstwa Oświaty. Pedagogów, dyrektorów szkół i nauczycieli Język migowy jest językiem pomocniczym a nie wykładowym. Źródło wiedzy dla głuchych jest język Polski Jak Redakcja Sluchowisko.net będzie oglądać film Niemy protest na wyświetlacze (rzutniki) tekstu nad tablicami. Ciekawy wynalazek. Nie wiem czy wiecie, kto to jest Damian Piasek. Głuchy tancerz z Radomia. Komunikował się przez dwa lata ze słyszącymi za pomocą nie migowego tylko wyświetlacz telefonu komórkowego. Robi rzeczy np. udaje się na Casting bez tłumacza migowego. Młoda generacja głuchych rozumie dobrze pismo polskie jak również dobrze miga Systemem, który jest tylko jak to mówią nakładką na pismo polskie. Moja prośba do Słuchowiska.net jest taka: Głuchych używających język migowy jest ok. 50 tysięcy. Zwróćcie uwagę na Rasizm między językami.