Manga- czy ktoś to rysuje? - Słuchowisko.net

Ostatnio zlapalem bakcyla na rysowanie Mangi- postaci z japońskich komiksów. Uważalem siebi...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Nasz wolny czas > Manga- czy ktoś to rysuje?
Manga- czy ktoś to rysuje?
23.04.2008; godz. 10:17
zdjecie

macius1

kobieta Wiek:28 Miasto:Siemiatycze Ilość postów:7

Ostatnio zlapalem bakcyla na rysowanie Mangi- postaci z japońskich komiksów. Uważalem siebie za beztalencie w kwestiach władcy ołówka czy czekokoliwek, a tu się okazalo ze w sumei każdy może to robić. Trzeba się dowiedziec troszkę teorii na temat zachowywania proporcji itp i leci. Jakby ktoś chciał się ze mną podzielić swoimi spostrzeżeniami, jesli kogoś z Was tez to kręci i a dłuższe doświadczenie, to będe wdzięczny. Pozdrawiam

23.04.2008; godz. 22:22
zdjecie

Karina

kobieta Wiek:24 Miasto:Warszawa Ilość postów:3
blog
Mój blog

Waaaaaaaaaa!!! Witam kolegę!!:D Ja interesuję się mangą od małego i wszystko co związane z mangą, anime, ogólnie japońską kreską i Japonią strasznie mnie kręci! Trochę też coś tam mażę, ale... gdzies zawieruszylam swoje prace w moim syfie artystycznym ;P cóż, możemy powymieniać się bohomazami i doświadczeniami uśmiech 2

pozdrawiaaam!

Łap chwilę, żyj chwilą :)
25.04.2008; godz. 10:13
zdjecie

macius1

kobieta Wiek:28 Miasto:Siemiatycze Ilość postów:7

Witaj Kariono

Fajnie ze sie pdezwalas Jak widze Ty masz dłuższy orobek w mandze niż ja. Tak jak pisałem ja bakcyla na mangę złapałem niedawno ale mam nadzieje ze mi to nei minie- dlatego tez napisalem na forum. Nie mam tez duzo swoich prac. W miedzyczasie próbowalem tez innych technik malowania i wiem ze pozostane wierny Mandze.  Jestes samoukiem czy ktoś CIe uczył mangi? Pozdarwiam