Toruń, Bydgoszcz - kto chętny na spotkanie dla słabosłyszących połączone ze spotkaniem ze stylistą, wizażystą, fotografem? - Słuchowisko.net

Grupa Różne Odcienie Ciszy organizuje spotkania, pikniki, warsztaty dla słabosłyszących. ...

Zarejestruj się Zaloguj się

Top menu:

[ R E K L A M A ]

Forum

Forum > Poznajmy się > Toruń, Bydgoszcz - kto chętny na spotkanie dla słabosłyszących połączone ze spotkaniem ze stylistą, wizażystą, fotografem?
Toruń, Bydgoszcz - kto chętny na spotkanie dla słabosłyszących połączone ze spotkaniem ze stylistą, wizażystą, fotografem?
06.01.2012; godz. 17:28
zdjecie

odcienieciszy

kobieta Wiek:24 Miasto:Bydgoszcz Ilość postów:4
blog
Mój blog

Grupa Różne Odcienie Ciszy organizuje spotkania, pikniki, warsztaty dla słabosłyszących.

Chcielibyśmy zorganizować spotkanie w Toruniu dla słabosłyszących w celu zapoznania się, pogadania, także do zebrania osób chętnych do wzięcia udziału w sesji zdjęciowej z udziałem wizażystki.

Na razie stawiamy na Toruń, Bydgoszcz, potem możemy zorganizować takie spotkania też w innych miastach jeśli zbierze się większa grupa chętnych uśmiech 2

Mamy doświadczenie w organizacji fajnych pikników, imprez, wycieczek dla slabosłyszących uśmiech 2

Co Wy na to? uśmiech 2

20.01.2012; godz. 11:56

wera

kobieta Wiek:niewazne Miasto:- Ilość postów:5
gg
-

Pomysł bardzo dobry, chociaz dla mnie moze nieco za daleko jak na te pore roku. Ale jak bedzie cieplej to bardzo, bardzo chetnie! Fryzjer, a tym bardziej stylista BAAARDZO by mi sie przydal!

wera